Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Υποσυνείδητα ο πατέρας μου, δεν με έβλεπε ως γιο του, αλλά ως αντίπαλό του»

Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Υποσυνείδητα ο πατέρας μου, δεν με έβλεπε ως γιο του, αλλά ως αντίπαλό του»

Ο συγγραφέας μίλησε για τους γονείς του και αποκάλυψε λεπτομέρειες για την σχέση του με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

papamixail-dimitris-giannis-750x430
Για τους γονείς του και την σχέση του με τον πατέρα του μίλησε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Ο συγγραφέας αποκάλυψε πως ο πατέρας του, Δημήτρης Παπαμιχαήλ τον έβλεπε περισσότερο ως αντίπαλο παρά ως γιο του. Ο ίδιος ένιωθε «ασφάλεια» μόνο με τη μητέρα του, Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Με την μάνα μου αισθανόμουν ότι ήμουν σε μια φούσκα ασφαλείας, μου το μετέδιδε. Πράγμα που δεν ένιωθα πολύ με τον πατέρα μου, γιατί ήξερα ότι θα τσακωθούμε. Κόντρα δεν είχαμε, ο Δημήτρης ήταν τελείως διαφορετική προσωπικότητα από τη μητέρα μου. Ήταν εξαιρετικός ηθοποιός, αλλά δύσκολος άνθρωπος. Ενώ η Αλίκη μπορεί να σε έφερνε κοντά της με το χαμόγελό της, ακόμα κι αν την έβριζαν, ο Δημήτρης σε αντίστοιχη περίπτωση θα σου απαντούσε δέκα φορές χειρότερα. Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν, ο Δημήτρης είχε γίνει έξαλλος κι είχε χαστουκίσει δημοσιογράφους, όπως μου τα έχουν πει, γιατί δεν είχα γεννηθεί τότε», δήλωσε στην εκπομπή του Σάκη Ρουβά στο ΣΚΑΪ για την διαφορά μεταξύ του πατέρα και της μητέρας του.



Βέβαια, η σχέση τους δεν ήταν πάντα άσχημη. Όπως ανέφερε, ένα διάστημα περνούσαν πολύ όμορφες στιγμές μαζί και ο πατέρας του του αφιέρωνε πολύ χρόνο. Στην συνέχεια, όμως, οι σχέσεις τους πάγωσαν.

«Έχουμε περάσει κι ωραίες στιγμές. Πηγαίναμε στο γήπεδο, στο εξοχικό του, είχα καλή σχέση με την δεύτερη γυναίκα του. Στο τέλος, τα τελευταία δύο χρόνια, οι σχέσεις μας χάλασαν. Ό,τι έγινε, έγινε, τον αγαπώ. Έχω πει και παλιότερα για αυτά που έκανε. Αυτό έγινε, γιατί ο πατέρας μου πίστευε ενδόμυχα, πως αυτά που είχε αποκτήσει με την Αλίκη, του ανήκαν όλα. Όταν έφυγε η Αλίκη και πέρασαν σε εμένα, υποσυνείδητα ο πατέρας μου, δεν με έβλεπε ως γιο του, αλλά ως αντίπαλό του. Αυτό είναι άσχημο. Δηλαδή, γιατί τα έχει αυτός και δεν τα έχω εγώ. Ναι, αλλά είναι το παιδί σου, όχι κάποιος ξένος. Δεν μπορέσαμε να τα βρούμε, θα ήθελα να είχε συμβεί», παραδέχεται. 





Ειδήσεις σήμερα: 

Νέο κύμα μέτρων με το βλέμμα στα Χριστούγεννα - Δείτε αναλυτικά τι αλλάζει από τη Δευτέρα

Φθινοπωρινό σκηνικό και συννεφιά το πρωί, «ανοίγει» ο καιρός προς το μεσημέρι

Συνεδριάζει η Ιερά Σύνοδος για τα νέα μέτρα εισόδου στους ναούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης