Στέφανος Δημουλάς: «Αρνήθηκα δύο προτάσεις για το The Crown, γιατί είχα υπογράψει το συμβόλαιο με το DWTS»

Στέφανος Δημουλάς: «Αρνήθηκα δύο προτάσεις για το The Crown, γιατί είχα υπογράψει το συμβόλαιο με το DWTS»

Ο χορευτής και κριτής του show μίλησε για την βασιλική όπερα και τις προτάσεις που δέχτηκε από την παραγωγή του Crown

dimoulasstef
Ο Στέφανος Δημουλάς αποκάλυψε πως δέχτηκε πρόταση να συμμετάσχει στην σειρά του Netflix«The Crown», όμως τελικά την απέρριψε για το DWTS.

Όπως είπε ο χορευτής και κριτής του χορευτικού show, τον προσέγγισαν δύο φορές από την παραγωγή του The Crown, όμως ο ιδιος είχε ήδη συμφωνήσει για την θέση του κριτή στο DWTS. «Με προσέγγισαν από την παραγωγή δύο φορές, θα ήμουν ένας χορευτής σε κάποιες σκηνές, δεν θα ήταν κάποιος μεγάλος ρόλος. Παρόλα αυτά, θα μου έδινε κάθε δικαίωμα να το βάλω σαν ένα συν στο βιογραφικό μου. Αρνήθηκα την πρόταση, γιατί είχα υπογράψει το συμβόλαιό μου με την Ελλάδα και είμαι της άποψης πως δεν χωράνε δύο καρπούζια σε μία μασχάλη, γιατί αυτό μας κάνει να είμαστε μέτριοι και εγώ το μέτριο δεν το μπορώ καθόλου», εξήγησε.

Για την -επί χρόνια- συνεργασία του με τη βασιλική όπερα, ο Στέφανος Δημουλάς είπε: «Αφοσιώθηκα πλήρως στον δικό μου κλάδο, πήγα εκεί που θεώρησα ότι θα γινόταν καλύτερη εξέλιξη στο επάγγελμά μου και έκτοτε, δεν έφυγα ποτέ. Η συνεργασία μου με τη βασιλική όπερα ήρθε με πολύ κόπο και δουλειά και χαίρομαι που μπόρεσα να διακόψω για λίγο το συμβόλαιό μου για να επιστρέψω στα πάτρια εδάφη και να συμμετέχω στο Dancing with the Stars».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cftls941bfb5-st)


Για την σχέση του με τον πατέρα του και την σεξουαλικότητά του, είπε: «Όταν μεγάλωσα, έκανα πολύ πιο ώριμες συζητήσεις με τον πατέρα μου. Όταν ο πατέρας γυρνάει και λέει στον γιο του:"εγώ όταν πηγαίνω στο δικαστήριο και κάποιος με ρωτάει αν φοβάμαι μήπως ο γιος μου πάρει άλλους δρόμους, που η Ελλάδα δεν τους υποστηρίζει τόσο όσο στο εξωτερικό, απαντώ ότι στα 25 πήγα και είπα στους γονείς μου ότι αγαπώ τη Λούσι και αυτή θέλω να παντρευτώ. Αν έρθει λοιπόν ο γιος μου και μου πει ότι αγαπάει τον Τζόνι ή τον Πάτρικ ή την Σταματίνα, εμένα αυτό θα μου αρκεί"».

Κλείσιμο
Τέλος, αναφέρθηκε στο εξώφυλλο, για το οποίο φωτογραφήθηκε με τον πατέρα του, για ένα από τα μεγαλύτερα LGBTQ περιοδικά της Βρετανίας. «Είναι συγκινητικό, γιατί είναι αληθινό. Πήγαμε εκεί πέρα, κάναμε πέντε λήψεις και ήταν τόσο αληθινό το αποτέλεσμα».

eksofillo





Ειδήσεις σήμερα:

Ασύλληπτη τραγωδία στην Κρήτη: Ο πατέρας βρήκε νεκρούς στη δεξαμενή τον γιο και τον αδερφό του - Δείτε φωτογραφίες

Το γλυκό φιλί των Σελένα Γκομεζ και Κάρα Ντελεβίν στον αγώνα των Νικς στη Νέα Υόρκη - Δείτε βίντεο

ΗΠΑ: Νεκροί μέσα σε αυτοκίνητο βρέθηκαν ο απολυμένος αστυνομικός, οι δυο απαχθείσες κόρες του και η συνεργός του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης