Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Αφού αποκάλυψα κάποια πράγματα για το #MeToo, δεν έχω δεχτεί ξανά επαγγελματική πρόταση»

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Αφού αποκάλυψα κάποια πράγματα για το #MeToo, δεν έχω δεχτεί ξανά επαγγελματική πρόταση»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο ελληνικό #MeToo, τον ρόλο που έπαιξαν οι αποκαλύψεις του στην επαγγελματική του ζωή και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει τελευταία, στα οικονομικά του

kalfagiannis
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ελληνικό #MeToo, τις δουλειές που κάνει για να ανταπεξέλθει οικονομικά, καθώς και στο πόσο επηρέασαν την καριέρα του οι αποκαλύψεις που έκανε για τα περιστατικά κακοποίησης που έλαβαν χώρα στο θέατρο.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Πρωινό και αρχικά δήλωσε για την επαγγελματική του κατάσταση αυτή την περίοδο: «Δεν βρίσκομαι στο θέατρο αυτήν τη στιγμή. Όπως και άλλοι άνθρωποι, έτσι κι εγώ, αναγκάστηκα λόγω συνθηκών να αλλάξω για λίγο τη ρώτα μου – για κάποιο διάστημα ελπίζω- για να βγάλω τα προς το ζην. Εργάζομαι σε άλλο κομμάτι, σε δύο τρεις δουλειές. Δεν θα ήθελα να αναφέρω παραπάνω. Δεν ήθελα να γίνει, αλλά επειδή η δουλειά δεν είναι ντροπή και δεν είμαστε μόνο οι ηθοποιοί που βρεθήκαμε σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις, είναι πολλοί άνθρωποι, πρέπει να προσαρμοστούμε και έπρεπε να προσαρμοστώ κι εγώ, γιατί έχω οικογένεια. Δεν είναι εύκολο βέβαια, στη δική μου κατάσταση, που είμαι αναγνωρίσιμος, να με δεχτούν με ανοιχτές αγκάλες».



Για το #MeToo εξήγησε: «Πολλές φορές βρίσκεις μεγαλύτερη υγεία σε χώρους “λέρωμένους”, όπως π.χ. σε οικοδομή, ή βενζινάδικο, παρά σε έναν χώρο που έχει λάμψη και κρύβει κάτω από το χαλί πολλή σκόνη».

Όπως εξήγησε στην συνέχεια, το τελευταίο διάστημα δεν έχει δεχτεί δεχτεί καμία επαγγελματική πρόταση και θεωρεί πως ο λόγος είναι ότι αποκάλυψε κάποια πράγματα στα πλαίσια του #MeToo. «Δεν μπορώ να ζητήσω από τους ανθρώπους να με πάρουν σε μία παράσταση. Μετά από όλη αυτή την κατάσταση με το #metoo, ερχόμενος και εδώ πέρα και λέγοντας κάποια πράγματα χωρίς να πω ονόματα, υπήρξαν αντιδράσεις. Ήξερα πολλά πράγματα που είχα πει κι εδώ, είχα βιώσει καταστάσεις και όταν δεν μιλάω με ονόματα, σκέφτονται: “γιατί να τον έχουμε; δεν θέλουμε προβλήματα, άσε μη γίνει τίποτα και το πει”».

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης αποκάλυψε πως δεν τον έχουν πάρει κανένα τηλέφωνο εώς τώρα και δεν του κάνει εντύπωση. «Δεν ήθελα να χτυπήσω εγώ πόρτες, δεν το έχω κάνει ποτέ. Δυσκολεύομαι, όχι ότι είναι κακό. Υπάρχουν κι αυτοί οι άνθρωποι, εγώ μέχρι τώρα, ήμουν τυχερός στο ότι μου έκαναν προτάσεις. Από ένα σημείο και μετά, ίσως να πρέπει να κινηθώ κι εγώ. Δεν έχω παρέες και φίλους από τον χώρο», εξήγησε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cftnwoqt6p7d-st)


Κλείσιμο
Η οικονομική του κατάσταση, όπως είπε, δεν είναι πολύ καλή αυτό το διάστημα, όμως δεν θα ήθελε να κάνει υποχωρήσεις ή να ασχοληθεί με την «εύκολη λύση», που είναι τα ριάλιτι.




Ειδήσεις σήμερα:

Ασύλληπτη τραγωδία στην Κρήτη: Ο πατέρας βρήκε νεκρούς στη δεξαμενή τον γιο και τον αδερφό του - Δείτε φωτογραφίες

Το γλυκό φιλί των Σελένα Γκομεζ και Κάρα Ντελεβίν στον αγώνα των Νικς στη Νέα Υόρκη - Δείτε βίντεο

ΗΠΑ: Νεκροί μέσα σε αυτοκίνητο βρέθηκαν ο απολυμένος αστυνομικός, οι δυο απαχθείσες κόρες του και η συνεργός του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης