Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί... παλιμπαιδίζει στους δρόμους του Λος Άντζελες;

Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί... παλιμπαιδίζει στους δρόμους του Λος Άντζελες;

Η Δούκισσα του Σάσεξ συμμετείχε σε φάρσα για την εκπομπή της Έλεν ΝτεΤζενέρις

megan
H Mέγκαν Μαρκλ πίνει γάλα με μπιμπερό, λέει τραγούδι για γατάκια και χορεύει κουνιστή και λυγιστή μπροστά σε έκπληκτους πλανόδιους πωλητές στο Λος Άντζελες.

Η Δούκισσα του Σάσεξ δεν έχει πρόβλημα παλιμπαιδισμού.

Απλά συμμετείχε σε φάρσα που κάνει στη δημοφιλή εκπομπή της η φίλης της, τηλεπαρουσιάστρια Έλεν ΝτεΤζενέρις.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Daily Mail», ανεβάζοντας στην ιστοσελίδα της και το επίμαχο βίντεο, η 40χρονη μητέρα δύο παιδιών εμφανίστηκε στο talk show της Έλεν ντεΤζενέρις και συμμετείχε σε φάρσα με την ίδια να πλησιάζει πλανόδιους πωλητές στον χώρο όπου γυρίζεται η τηλεοπτική εκπομπή.




Κλείσιμο
Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της με τους πωλητές, η Μέγκαν έπρεπε να πει και να κάνει μόνο ότι της έλεγε η 63χρονη Έλεν, μέσω ενός ακουστικού.

Η Έλεν έβαλε τη Δούκισσα να γκρινιάζει, να τσιμπάει μπισκότα και πατατάκια σαν κακομαθημένο, να φορά αυτάκια γάτας και να τραγουδά για γατάκια ενώ δοκίμασε και τα εμπορεύματα των πωλητών. Η Μέγκαν δεν δίστασε να πιει γάλα από μπιμπερό...

Σε ανάλογες φάρσες της Έλεν συμμετείχαν διάσημοι όπως η ηθοποιός Έμα Γουάτσον, η τραγουδίστρια Αντέλ και η Κρις Τζένερ.

Η Μέγκαν Μαρκλ, σχολιάζει το δημοσίευμα, άφησε με το στόμα ανοιχτό μια ομάδα πλανόδιων πωλητών του Λος Άντζελες, χορεύοντας και τραγουδώντας μπροστά τους ενώ αναφερόταν ως «μαμά».

Στην εκπομπή της Έλεν, μίλησε και την «ευτυχισμένη» οικογενειακή της ζωή στην Καλιφόρνια με τον πρίγκιπα Χάρι και τα δύο παιδιά τους, την πέντε μηνών Λιλιμπέτ και τον δίχρονο Άρτσι.


Meghan, The Duchess of Sussex’s New Children’s Book Started as a Poem to Her Husband


Με τον παλιμπαιδισμό της στο πλαίσιο τηλεοπτικής εκπομπής, η 40χρονη Μέγκαν έκανε σαφώς μία προσπάθεια να αποστασιοποιηθεί από την «μαζεμένη» εικόνα της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, σχολιάζει η εφημερίδα.

Η τηλεπαρουσιάστρια Έλεν ζήτησε, μεταξύ άλλων, από τη Μέγκαν να αγγίξει τον αγκώνα και τη μύτη της και να κάνει βαθύ κάθισμα για να επιβεβαιώσει ότι μπορούσε να ακούσει όλες τις οδηγίες της . Κι όλα αυτά φορώντας ένα φούξια μίντι φόρεμα και μαύρες γόβες.

Ένας από τους παραγωγούς της σειράς πλησίασε τους πλανόδιους πωλητές για να τους ενημερώσει ότι η Δούκισσα του Σάσεξ ήθελε να περιηγηθεί στους πάγκους τους.

«Είμαι βοηθός της Μέγκαν, της Δούκισσας του Σάσεξ που είναι εδώ σήμερα και θα ήθελε να κάνει τα ψώνια της», τους είπε ο παραγωγός χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο «Pwamma».

«Θέλει απλώς να της φέρονται φυσιολογικά. Μην προσπαθήσετε να συμπεριφερθείτε διαφορετικά, απλώς να είστε φυσιολογικοί», πρόσθεσε.



Ειδήσεις σήμερα:

Πολυετής κάθειρξη στον «Ρασπούτιν των Άνδεων» Βλαδίμιρο Μοντεσίνος για απαγωγή δημοσιογράφου

«Προγράμματα χειμερινού τουρισμού με κοινωνικά κριτήρια», προανήγγειλε ο Κικίλιας

Οι φετινές πυρκαγιές στη Βολιβία απανθράκωσαν έκταση μεγαλύτερη... από το Βέλγιο!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης