Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Είχα μία δύσκολη συνεργασία με κάποιον που παρίστανε τον σκηνοθέτη και με στρίμωχνε»

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Είχα μία δύσκολη συνεργασία με κάποιον που παρίστανε τον σκηνοθέτη και με στρίμωχνε»

Ο ρόλος του στην σειρά «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα», τα δελτία ειδήσεων και η σχέση του με τους παππούδες του, Κατίνα Παξινού και Αλέξη Μινωτή

antonopoulos
Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος που πρωταγωνιστεί στην κωμωδία του MEGA «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα» ήταν καλεσμένος στο «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για την πορεία του στην τηλεόραση, είτε ως ηθοποιός είτε ως εκφωνητής ειδήσεων, αλλά και τη σχέση του με την Κατίνα Παξινού και τον Αλέξη Μινωτή.

«Ο πιο αυστηρός κριτής του εαυτού μου είμαι εγώ. Δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου στην τηλεόραση, δεν μου αρέσει. Τα βλέπω όμως για λόγους επαγγελματικούς, για να με βελτιώσω. Αυτό δεν τελειώνει ποτέ, η αυτοκριτική και η προσπάθεια βελτίωσης».

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μίλησε για την καριέρα του ως εκφωνητής του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ. Όπως αποκάλυψε, κανονικά θα εκφωνούσε το δελτίο των 21.00, ωστόσο εκείνος που θα έλεγε το απογευματινό δελτίο «κόπηκε» και πήρε τη θέση του.

«Δεν ήμουν δημοσιογράφος. Την δεκαετία του ’70 και του ’80 δεν υπήρχαν τα ιδιωτικά κανάλια κι εγώ ήμουν εκφωνητής, διάβαζα τις ειδήσεις. Ήταν ένα μεγάλο σοκ, γιατί βγήκα πριν την ώρα που ήταν να βγω. Η πρώτη μου φορά ήταν να κάνω το δελτίο των 21.00. Είχα κάνει πρόβες και είχα πάει πιο πριν για να προετοιμαστώ».

«Όταν τελείωσε και το δεύτερο δελτίο βγήκαμε με τους φίλους μου να μου πουν πως ήμουν και έγινε το σώσε!», είπε.

Η πορεία του στο δελτίο ειδήσεων διήρκησε 17 χρόνια, καθώς η εκπομπή κόπηκε.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη συνεργασία του; «Δεν μπορώ να πω ότι είχα ποτέ δύσκολη συνεργασία, ίσως με ένα σκηνοθέτη που παρίστανε τον σκηνοθέτη και με στρίμωχνε. Γενικά δεν είχα δύσκολες συνεργασίες. Βεβαίως υπάρχουν άτομα που δεν θέλω να συνεργαστώ, αλλά δεν θα τους ονοματίσω».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cftmizn2daah)


Ρόλοι VS χρήματα... «Ένας ηθοποιός που δεν είναι θιασάρχης πρέπει να κάνει κάτι για να βγάλει λεφτά, όσο και δεν του αρέσει. Εφόσον μου αρέσει και δουλεύω, υπάρχουν και προτάσεις που δεν είναι καταπληκτικές. Τα λεφτά είναι καταπληκτικά και φυσικά πας!», δήλωσε ο ηθοποιός.

Οι αναμνήσεις από την Παξινού και τον Μινωτή.. Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μπορεί να έχει ταυτιστεί με την κωμωδία, ωστόσο αρχικά είχε στραφεί στο δράμα.

«Το δράμα με έδιωξε και με πήγε στην κωμωδία, από εσωτερική πίεση για να μη συγκρίνομαι με τη γιαγιά μου».

Ο ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση με του με τους παππούδες του, την Κατίνα Παξινού και τον Αλέξη Μινωτή.

«Ήταν ένας φυσιολογικός άνθρωπος η Κατίνα Παξινού. Το περίεργο που θα μπορούσα να πω είναι ότι δεν περιποιούταν τον εαυτό της όταν ήταν να πάει να ψωνίσει ή να πάει στην τράπεζα. Της έλεγα «βρε Παξινού; πως κυκλοφορείς έτσι; Τον Μινωτή τον φώναζα Αλέκο. Από τον παππού μου δεν είχα περίεργη ανάμνηση, αλλά κακή. Ήταν σχέση αγάπης και μίσους. Μία δύσκολη σχέση. Μου έχει αφήσει ατέλειωτα αναπάντητα ερωτήματα. Δεν μπόρεσα ποτέ να κατανοήσω το τέλος της σχέσης μας».

Ο ίδιος χαρακτήρισε την Κατίνα Παξινού ως μία «γιαγιά γιαγιαδένια», η οποία τον τάιζε, του μαγείρευε και τον προφύλασσε. Μάλιστα, του είχε γνωρίσει και σπουδαίες προσωπικότητες, όπως η Μαρία Κάλλας και η Μέριλιν Μονρό.

Συμπέθεροι από τα Τίρανα. Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Όπως αποκάλυψε, συχνά τους πιάνουν τα γέλια στα γυρίσματα.

«Μιλάμε όλοι τα βλάχικα και υπάρχουν δύσκολες στιγμές., Αυτά είναι τα ευτράπελα και τα χαριτωμένα. Τον Μιχάλη Ρέππα τον πιάνουν συχνά τα γέλια», είπε και πρόσθεσε πως ο Θανάσης Παπαθανασίου προσπαθεί να επαναφέρει την τάξη στο σετ.




Ειδήσεις σήμερα:

Ασύλληπτη τραγωδία στην Κρήτη: Ο πατέρας βρήκε νεκρούς στη δεξαμενή τον γιο και τον αδερφό του - Δείτε φωτογραφίες

Το γλυκό φιλί των Σελένα Γκομεζ και Κάρα Ντελεβίν στον αγώνα των Νικς στη Νέα Υόρκη - Δείτε βίντεο

ΗΠΑ: Νεκροί μέσα σε αυτοκίνητο βρέθηκαν ο απολυμένος αστυνομικός, οι δυο απαχθείσες κόρες του και η συνεργός του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης