Η Μαίρη Συνατσάκη επέστρεψε δριμύτερη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη φέρθηκε γενναία και η Τζένη Μπαλατσινού έρχεται

Η Μαίρη Συνατσάκη επέστρεψε δριμύτερη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη φέρθηκε γενναία και η Τζένη Μπαλατσινού έρχεται

Πλούσιο το τηλεοπτικό μενού καθημερινά, γεμάτο απρόοπτα και πάντα με τις γυναίκες να ανοίγουν δρόμους

sinatsaki
Την περασμένη Παρασκευή γράφοντας την άποψή μου για όσα είπε η Μαίρη Συνατσάκη στο βίντεο, όπου περιέγραφε μεταξύ άλλων μία «επίθεση» αδιάκριτου που φωτογράφιζε σημεία του σώματός της και μιας άλλης κοπέλας, δέχθηκα μία απάντηση της Μαίρης, η οποία υπερασπιζόταν τα όσα είπε περισσότερο συναισθηματικά και λιγότερο πρακτικά. Η Μαίρη είναι μυαλό καθαρό. Και φυσικά η διαφωνία είναι πάντα υγιής και δημιουργική και η δική μας δεν θυμίζει τηλεπαράθυρα, όπου η λάσπη πάει και έρχεται. Σήμερα η Μαίρη ανέβασε νέο βίντεο στο κανάλι της στο you tube, μέσα από το οποίο παραθέτει μία σειρά επιχειρημάτων που, όχι μόνο καλύπτουν όλους όσοι προσπαθούν να υπερασπιστούν θύματα των διαδικτυακών επιθέσεων κάθε μορφής, αλλά θωρακίζουν νομικά όλους όσοι τους υπερασπίζονται και ζητούν μη καταγραφή προσωπικών δεδομένων. Η Μαίρη έκανε έρευνα, φόρεσε χαμόγελο και μας έμαθε πολλά που δεν ξέραμε. Και μόνο μπράβο χωράει εδώ. Στην Μαίρη και σε κάθε Μαίρη.

mairi_2

Στο ίδιο κλίμα, πέρα και πάνω από κάθε διαφωνία έχει να κάνει με την αισθητική ή τις απόψεις ενός ανθρώπου που δραστηριοποιείται κυρίως στα κοινωνικά δίκτυα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη φέρθηκε γενναία βγαίνοντας και μιλώντας για όλα όσα αντιμετώπισε ούσα εθισμένη στο αλκοόλ. Η δημόσια παραδοχή και εξομολόγηση θέλει θάρρος και πάντα βοηθά πολλούς. Όχι μόνο όποιον αποφασίζει να το κάνει αλλά και όποιον αποφασίζει να ακούσει. Η Δήμητρα το έκανε και μακάρι όλα να συνεχίσουν να είναι ήρεμα στη ζωή της.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfrxasl2ui41-st)


Η Τζένη Μπαλατσινού δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις και ειδικά στην τηλεόραση. Η εμφάνισή της στο «Ενώπιος ενωπίω» είναι επιτυχία και θα έχει ενδιαφέρον καθώς έχει πολύ καιρό να ανοίξει την καρδιά της.

tzenimpalatsinou

Κλείσιμο
Οι συμμετοχές για το «Survivor» ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. Από την Δευτέρα που μας πέρασε γίνεται κάστινγκ και για την ομάδα των Διασήμων, με ονόματα που δεν έχουν ακουστεί…

survivor

Ετοιμασίες στο φουλ και για το «Master Chef» και ήδη ο ένας εκ των τριών κριτών, ο αγαπημένος Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ανέβασε φωτογραφία από τα pre casting, τα οποία γίνονται στη Θεσσαλονίκη. Ποδιές τυλιγμένες και τα σκαμπό της τριάδας έτοιμα να ξαναζεσταθούν.


Ανακοινώθηκαν το απόγευμα τα ονόματα που επέλεξε η Επιτροπή Αξιολόγησης της ΕΡΤ, αφού άκουσε τα 40 υποψήφια τραγούδια που κατατέθηκαν ως προτάσεις για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον 66ο Διαγωνισμό της Eurovision, που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Τορίνο. Οι πέντε που προκρίνονται στην επόμενη φάση της διαδικασίας είναι οι Amanda Georgiadi, Good Job Nicky, Joanna Drigo, Ilias Kozas, Lou is. Από την επόμενη εβδομάδα, τα μέλη της επιτροπής θα προγραμματίσουν διαδοχικές συναντήσεις με τους καλλιτέχνες και την ομάδα τους, προκειμένου να παρουσιάσουν αναλυτικότερα τις προτάσεις τους. Η τελική επιλογή θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες από επιτροπή της ΕΡΤ. Καλή επιτυχία και στους πέντε.

eurovision

Το κουίζ είναι καυτό. Μυστικές συναντήσεις, επαφές και τηλεφωνικές επικοινωνίες. Είναι σημαντικό να συμφωνήσει για να αναλάβει την πρωινή ζώνη του χρόνου. Εκείνη. Ποια;



Ειδήσεις σήμερα:

Τα κέρδη από το ραντεβού Μητσοτάκη-Τζόνσον και τα δημοσιεύματα στη Βρετανία για τα Γλυπτά

Η Sophia Urista δεν είναι η πρώτη: Οι πιο απίθανα σιχαμερές στιγμές από τη (βρώμικη) ιστορία του ροκ

Σταμάτης Σπανουδάκης: Ποια είναι η γυναίκα που τον θέλει για πατέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης