Ο «Εκατομμυριούχος» οριστικά στον ΑΝΤ1 και η Ρούλα Κορομηλά παρεμβαίνει για τις κόντρες

Ο «Εκατομμυριούχος» οριστικά στον ΑΝΤ1 και η Ρούλα Κορομηλά παρεμβαίνει για τις κόντρες

«Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη, μόνο... λέξη από τα χείλη βγαίνει», τραγουδάμε στην τηλεόραση ολημερίς

koromila343
Τελικά το θρίλερ τελείωσε νωρίτερα από το αναμενόμενο. Σύμφωνα μάλιστα με πηγές από τον ΑΝΤ1, δεν υπήρξε ποτέ. Εγώ θα πω πάντως πως «καπνός δίχως φωτιά…» Το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» ωστόσο θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1 σύντομα. Σήμερα μάλιστα στα γραφεία του Αμαρουσίου έγινε συνάντηση του παραγωγού Κώστα Καραγιάννη με τον CEO του σταθμού για τις τελευταίες λεπτομέρειες. Σύντομα λοιπόν «Εκατομμυριούχος» με Γρηγόρη Αρναούτογλου. Στον ΑΝΤ1 και όχι σε άλλο κανάλι.

Η Ρούλα Κορομηλά μπορεί να έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια, παρακολουθεί όμως τα πάντα και φυσικά έχει άποψη. Η Ρούλα είναι μοναδική και δεν μπόρεσε κανένας ούτε να την αντιγράψει, ούτε να την ξεπεράσει. Η ματιά της διεισδυτική, τα λόγια της σοφά. Γράφει λοιπόν στο twitter πριν από λίγο. «Τόσοι συνάνθρωποί μας καθημερινά φεύγουν από την ζωή, χιλιάδες νοσούν, αβέβαιο μέλλον και οι ανούσιες γκρίνιες, ίντριγκες, αντιπαλότητες καλά κρατούν. Μετριότητα, έπαρση στα κόκκινα και επιδημία τοξικότητας. Κάποιοι ζείτε σε άλλες εποχές και σε άλλο πλανήτη. Μείνετε εκεί». Η Ρούλα δεν είπε κάτι καινούριο, ούτε κάτι που δεν ξέρουμε. Είπε κάτι που επιμένουμε να αγνοούμε και να προσπερνάμε. Θεωρούμε σημαντικούς τους καβγάδες στα τηλεπλυσταριά και την άποψή μας πολύ πιο σημαντική απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα. Δυστυχώς αυτό δεν συνιστά απλά τηλεοπτικό πρόβλημα. Είναι βαθύτερο, είναι επαναλαμβανόμενη παθογένεια. Και κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνουμε με όλο αυτό…

eleni


Είπε και η Ελένη Μενεγάκη κάτι πολύ ουσιαστικό. «Δεν χρειάζεται πάντα όλα να γίνονται μπροστά στην τηλεόραση». Σωστή. Κάτι παραπάνω γνωρίζουν οι δύο μεγαλύτερες Ελληνίδες παρουσιάστριες.

Την Πέμπτη το βράδυ καλεσμένος της Αννίτας Πάνια θα είναι ο Νίκος Μουτσινάς. Ενδιαφέρον έχει να δούμε τι θα πει. Η «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ θα ασχοληθεί με τις παρενέργειες των πλαστικών επεμβάσεων. Όχι μόνο στην εικόνα αλλά και στην ψυχή και στην ζωή. Εκεί εντοπίζεται το πρόβλημα.

Κλείσιμο
moutsinas


Η Ματίνα Νικολάου είναι σπουδαίο κορίτσι. Χθες μας τρόμαξε πολύ με την πτώση της στο πλατό. Σήμερα, ευτυχώς καλά, επέστρεψε και με πολύ χιούμορ υποδύθηκε ότι είχε αμνησία. Αυτά είναι. Οποιος πάντως είδε την αγωνία του Νίκου Μουτσινά για την συνεργάτιδά του, θα καταλάβαινε πολλά. Και κυρίως τι άνθρωπος είναι ο Νίκος. Και το λέει άνθρωπος, εγώ δηλαδή, που την περνάει πριονοκορδέλα φέτος. Και καλά κάνει.

Το κουίζ για σήμερα: Πικραμένη από την συμπεριφορά του σταθμού επιστρέφει στα παλιά λημέρια της μετανιωμένη. Θα την δεχτούν;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης