Μία απρόσμενη συνάντηση που ενισχύει τις φήμες περί χωρισμού είχε η Κατερίνα Καινούργιου

Μία απρόσμενη συνάντηση που ενισχύει τις φήμες περί χωρισμού είχε η Κατερίνα Καινούργιου

Με ξεχωριστές παρέες στον ίδιο χώρο βρέθηκε η παρουσιάστρια και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, επιβεβαιώνοντας εν μέρει τον φημολογούμενο χωρισμό

kainourgiou_2
Τις τελευταίες ημέρες το μείζον θέμα των media δεν είναι άλλο από τον «φημολογούμενο χωρισμό» της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη.

Κι ενώ τα δημοσιεύματα για εκείνη και τον σύντροφό της εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο, οι ίδιοι τα προσπερνούν και εξακολουθούν να διατηρούν σιγή ιχθύος για το τι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Την Πέμπτη το βράδυ όμως, μία τυχαία συνάντηση στον Αστέρα Βουλιαγμένης επιβεβαίωσε «εν μέρει» τον χωρισμό τους.

Την ώρα που ο νεαρός εφοπλιστής δειπνούσε με τους φίλους του στο γνωστό εστιατόριο Pelagos, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε κι εκείνη την εμφάνισή της, συνοδευόμενη από την blogger και σύντροφο του επιχειρηματία Γιάννη Μωράκη, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου.

256186641_475245633838868_716802208119881511_n

248693659_277297857650674_8468110052771202614_n_2

Το γεγονός ότι βρέθηκαν σε ξεχωριστές παρέες και δεν έφτασαν μαζί στο Pelagos ενισχύει, όπως είναι λογικό, τις φήμες ότι το ειδύλλιο τους έφτασε στο τέλος του.

Κλείσιμο
Αν και θα περίμενε κανείς να επικρατεί ένα αμήχανο κλίμα μεταξύ τους, εκείνοι συνομίλησαν για λίγη ώρα, αποδεικνύοντας αν μη τι άλλο πως ακόμα και αν ισχύουν τα όσα ακούγονται, διατηρούν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Πολλά ζευγάρια μάτια που τους είδαν μαζί απόρησαν στη θέα των δύο συντρόφων, που αφού συζήτησαν σε ήρεμο κλίμα, γύρισαν ο καθένας στην παρέα του και δεν κατέληξαν στο ίδιο τραπέζι.


Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, μετά τις φήμες περί χωρισμού, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης κάνει όλο και πιο συχνά δημόσιες εμφανίσεις. Την Κυριακή το βράδυ, ο εφοπλιστής με την παρέα του γιόρτασε την ονομαστική του εορτή στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, επιλέγοντας να μην κάτσει στα μπροστινά τραπέζια.

Η απουσία της όμορφης παρουσιάστριας συζητήθηκε για ακόμη μία φορά, ενισχύοντας τα σενάρια περί οριστικού χωρισμού ανάμεσα στους δύο,  αν και είναι πλέον κοινό μυστικό στην Αθήνα.





Ειδήσεις σήμερα

Τοπικές βροχές σήμερα και άνεμοι έως 7 μποφόρ - Πού υπάρχει πιθανότητα καταιγίδων

Τουλάχιστον 20 νεκροί σε επίθεση εναντίον της χωροφυλακής στη Μπουρκίνα Φάσο

Το φάρμακο της AstraZeneca κατά της COVID-19 εγκρίθηκε για επείγουσα χρήση στο Μπαχρέιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης