Δεκτή η συγγνώμη του Κώστα Παπαδόπουλου από τον Αλέξη Παππά για τις συκοφαντικές δηλώσεις εις βάρος του

Δεκτή η συγγνώμη του Κώστα Παπαδόπουλου από τον Αλέξη Παππά για τις συκοφαντικές δηλώσεις εις βάρος του

Ο παίκτης του ριάλιτι The Bachelor δεν θα καταφύγει, τελικά, στη Δικαιοσύνη - «Ο Αλέξης Παππάς αποδέχεται την συγγνώμη του πιστεύοντας συνάμα ότι είναι ειλικρινής και δεν θα επαναληφθεί στο μέλλον κάτι αντίστοιχο»,  αναφέρει ο δικηγόρος του

pappas_papadopoulos
Μετά την δημόσια συγγνώμη  που ζήτησε ο Κώστας Παπαδόπουλος από τον Αλέξη Παππά για τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που έκανε εις βάρος του, ο παίκτης του ριάλιτι Bachelor δηλώνει μέσω του δικηγόρου του πως δέχεται την απολογία του και δεν θα καταφύγει τελικά, στη Δικαιοσύνη.

Ο δικηγόρος του Αλέξη Παππά, Στυλιανός Σούρλας δηλώνει στο protothema.gr: «Ο εντολέας μου, Αλέξης Παππάς ενημερώθηκε για την απολογητική στάση και τη δημόσια συγγνώμη του Κώστα Παπαδόπουλου για τα όσα συκοφαντικά είπε γι' αυτόν σε προηγούμενη του δήλωση. Ο Αλέξης Παππάς αποδέχεται την συγγνώμη του πιστεύοντας συνάμα ότι είναι ειλικρινής και δεν θα επαναληφθεί στο μέλλον κάτι αντίστοιχο τόσο συκοφαντικό και προσβλητικό. Ελπίζουμε πως και ο ίδιος συνειδητοποίησε την ακρότητα των δηλώσεων του. Του εύχεται μάλιστα, η σύζυγος του να έχει μια καλή εγκυμοσύνη και με το καλό να υποδεχθούν το νέο μέλος της οικογένειας τους».

Συγκεκριμένα, σε προηγούμενη εμφάνισή του στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό, ο ζαχαροπλάστης και πρώην παίκτης του Survivor δήλωσε για τα όσα είπε για τον Παππά: «Δυστυχώς, έκανα κάποιες πολύ λάθος δηλώσεις. Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι, είμαι αυθόρμητος και πολύ συχνά παρασέρνομαι σε λάθη. Προς τιμήν του Αλέξη Παππά ούτε είπε, ούτε έκανε κάτι εναντίον μου. Εγώ απάντησα σε ερωτήσεις για το Βachelor, όμως χωρίς να έχω επίγνωση αυτών που λέω, προσέβαλα τον Αλέξη, χωρίς να θέλω να τον συκοφαντήσω, αλλά ούτε να τον προσβάλω.Θα ήθελα να ζητήσω δημόσια συγγνώμη, γιατί όταν κάνουμε λάθη πρέπει να ζητάμε και δημόσια συγγνώμη».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfhqft5ab3d5-st)


Οι δηλώσεις του ήρθαν, μετά την ανακοίνωση του δικηγόρου του Αλέξη Παππά ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του, αφού προηγουμένως τον είχε προσβάλλει, χαρακτηρίζοντάς τον στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής ως την «πιο ακριβή αρσενική ελληνική βίζ@τα».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cet0i9vwjeux-st)


«Θα ακουστώ κακός, όμως ο Αλέξης Παππάς είναι η πιο ακριβή αρσενική ελληνική βίζ@τα. Δεν με εκφράζει και δεν θα το έκανα ποτέ να συμμετάσχω σε τέτοιο ριάλιτι. Είναι ένας ρόλος για τα λεφτά το να φιλιέσαι από εδώ και από εκεί. Δεν είναι σωστό για έναν άντρα», είχε πει χαρακτηριστικά για την συμμετοχή του Αλέξη Παππά στο ριάλιτι The Bachelor.

Αλέξης Παππάς: Καταθέτει μήνυση ο Bachelor κατά πρώην παίκτη του Survivor




Ειδήσεις σήμερα

Τοπικές βροχές σήμερα και άνεμοι έως 7 μποφόρ - Πού υπάρχει πιθανότητα καταιγίδων

Τουλάχιστον 20 νεκροί σε επίθεση εναντίον της χωροφυλακής στη Μπουρκίνα Φάσο

Το φάρμακο της AstraZeneca κατά της COVID-19 εγκρίθηκε για επείγουσα χρήση στο Μπαχρέιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης