«Με τον πατέρα μου ήμασταν πολύ δεμένοι, ήταν πολύ δύσκολο που τον έχασα» εξομολογείται ο Ίαν Στρατής

«Με τον πατέρα μου ήμασταν πολύ δεμένοι, ήταν πολύ δύσκολο που τον έχασα» εξομολογείται ο Ίαν Στρατής

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μιλάει για την απώλεια του πατέρα του

ianstratis
Ο Ίαν Στρατής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή « Ελένη » και εξήγησε πόσο στοίχισε ο θάνατος του πολυαγαπημένου του πατέρα.

«Με τον πατέρα μου ήμασταν πολύ δεμένοι. Μου έμαθε όλη τη μουσική που ξέρω. Με έκανε να αγαπήσω τόσο πολύ τη μουσική. Με έμαθε πολλά πράγματα για τη ζωή. Ήταν πολύ δύσκολο που τον έχωσα και πολύ δύσκολο που την επόμενη μέρα έπρεπε να βγω στη σκηνή. Δυστυχώς πρέπει να γίνει αυτό. Δεν μπορείς να κάνεις την παύση εκεί που θέλεις εσύ. Πρέπει να το καταπίνεις και να κάνεις τη δουλειά σου» τόνισε.

Έπειτα, εξήγησε πώς απέκτησε το όνομα Ίαν:«Το όνομά μου κανονικά είναι Κωνσταντίνος. Το όνομα Ίαν προήλθε στα 14-15, μου το έβγαλε σαν ψευδώνυμο ο κιθαρίστας της πρώτης μου μπάντας. Μου έδωσε αυτό το όνομα γιατί έκανα τις κραυγές του Ίαν Γκίλαν από τους Deep Purple. Οι γονείς μου το δέχτηκαν, ο παππούς μου όχι και τόσο πολύ που ήταν το όνομά του. Ακόμα με φωνάζει Κωνσταντίνο».

Όσον αφορά τη συνεργασία του με τη σύντροφό του, Μαίρη Συνατσάκη , επί σκηνής, υποστήριξε πως είναι μία ωραία εμπειρία.



Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του MEGA:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfnskc9o41w1-st)



Όταν ρωτήθηκε για το « Χ-Factor », από το οποίο ξεκίνησε την καριέρα του στο χώρο της μουσικής, υπογράμμισε: «Είναι πολύ καλό ξεκίνημα. Σε βλέπει πολύς κόσμος και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Είναι μεγάλη δύναμη».

Ακόμη, σημείωσε: «Έντονο θαυμασμό βίωσα τότε στο X-Factor, που ήμουν στην τηλεόραση. Ερχόντουσαν κάτω από το σπίτι μου, ήξεραν την πινακίδα της μηχανής μου, που δεν την ήξερα τότε. Ερχόντουσαν στη δουλειά μου».

Τέλος, σχετικά με το πώς αντιμετωπίζει την αναγνώριση, ισχυρίστηκε: «Δεν με πειράζει τόσο πολύ η διασημότητα. Όταν σε σταματά και σου λένε τόσα καλά λόγια, δεν γίνεται να σε πειράξει».


Ειδήσεις σήμερα:

Άγρια δολοφονία νεαρής Τουρκάλας από άνδρα με σπαθί σαμουράι στη μέση του δρόμου - Προσοχή, σκληρό βίντεο Ο εκφοβισμός του προέδρου Εφετών Διοικητικών Δικαστηρίων είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, λέει ο Αυγενάκης Η Ελλάδα «μέσα στο 4ο διάστημα» της πανδημίας: , αποσυμπιέζονται οι εμβολιασμοί



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης