Μυρτώ Αλικάκη: «Έχω νιώσει ότι μπορώ να σκοτώσω άνθρωπο, του επιτέθηκα»

Μυρτώ Αλικάκη: «Έχω νιώσει ότι μπορώ να σκοτώσω άνθρωπο, του επιτέθηκα»

Με αφορμή την παράσταση  «Ο Θεός της Σφαγής», όπου και συμμετέχει, η ηθοποιός μίλησε για τις φορές που έχει βγει εκτός εαυτού

myrtw
Η Μυρτώ Αλικάκη μίλησε για το «τέρας» που μπορεί να κρύβει κανείς μέσα του και αποκάλυψε πως και η ίδια καμιά φορά μπορεί να φτάσει στα όριά της.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό, όπου επιτέθηκε σε κάποιον, γιατί την έβγαλε εκτός εαυτού.

Με αφορμή την παράσταση, στην οποία συμμετέχει με τίτλο «Ο Θεός της Σφαγής», η ηθοποιός δήλωσε: «Και στην παράστασή μας και στην αληθινή ζωή, καμιά φορά "Ο Θεός της Σφαγής" επικρατεί, όσο κι αν προσπαθούμε να είμαστε πολιτισμένοι και ευγενείς. Υπάρχουν καταστάσεις που μας υπερβαίνουν και βγαίνει το τέρας από μέσα μας.Εμένα πολύ δύσκολα μου συμβαίνει αυτό, φαντάζομαι ότι ο κίνδυνος θα μπορούσε να ήταν ένας λόγος ή κάτι σχετικό με τα παιδιά μου ή η τρομαχτική αδικία. Έχω νιώσει αδικημένη στην δουλειά».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfmqbir7hp01-st)
Κλείσιμο


Στην συνέχεια εξήγησε πως έχει βιώσει κι εκείνη ένα περιστατικό που την έβγαλε εκτός εαυτού: «Νομίζω ότι έχω επιτεθεί μια φορά στη ζωή μου. Προφανώς και δεν είμαι ένας άνθρωπος που επιτίθεται ή χειροδικεί, αλλά έχω νιώσει στη ζωή μου ότι μπορώ να σκοτώσω άνθρωπο. Δεν είναι κάτι στιγμές που μπορεί ο άλλος να σε τρελάνει; Αυτό μπορεί σταδιακά να σε βγάλει εκτός εαυτού. Δεν το έχω μετανιώσει. Βέβαια, δεν τον έστειλα και στο νοσοκομείο, εντάξει».



Ειδήσεις σήμερα:

Το φαινόμενο Χρήστος Κυριαζής που γύρισε την πλάτη στο χρήμα και τη δημοσιότητα

Ο Jason Momoa «κομμάτια» σε πάρτι: Πάταγε τα παπούτσια του και έβγαζε σε όλους τη γλώσσα

Τα μηνύματα της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό μετά την πρόκληση της Ολλανδής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης