Θύμα κλοπής η Έλενα Κρεμλίδου, άγνωστοι προκάλεσαν υλικές ζημιές στο αυτοκίνητό της

Θύμα κλοπής η Έλενα Κρεμλίδου, άγνωστοι προκάλεσαν υλικές ζημιές στο αυτοκίνητό της

Δείτε τις αναρτήσεις που έκανε η influencer στο Instagram

elena-kremlidou
Η Έλενα Κρεμλίδου βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού βίωσε μία δυσάρεστη περιπέτεια. Το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Νοεμβρίου, άγνωστοι διέλυσαν το αμάξι της, αρπάζοντας μερικά αντικείμενα που είχε αφήσει μέσα.

Η δημοφιλής influencer γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς της φίλους το άσχημο περιστατικό, μέσω ενός story,  στο οποίο φαίνεται ταραγμένη και κλαίει.

«Είναι πολύ άσχημο κάποιος να σου καταστρέφει την περιουσία. Δε θα ευχηθώ κάτι κακό, γιατί καταλαβαίνω ότι προφανώς για να το κάνει κάποιος αυτό, θα έχει τους λόγους του. Δεν ξέρω. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σήμερα, το πρωί, έκανε δύο νέες αναρτήσεις, θέλοντας να ευχαριστήσει όσους της έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης. Ακόμα, αποκάλυψε τι ακριβώς της πήραν οι κλέφτες και πως δεν έχει συνέλθει ακόμα από το σοκ.

254601473_1144117066124093_7568050082867718816_n

255468231_330032812262979_6923568777751677929_n
Κλείσιμο


«Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα συμπαράστασης. Δυστυχώς, δεν είμαι σε κατάσταση να απαντήσω ούτε στο Instagram ούτε στους δημοσιογράφους. Από το σοκ, την πίεση και κάποια άλλα προσωπικά μου θέματα δεν έχω καταφέρει να κοιμηθώ σχεδόν καθόλου από χθες και έχω τρομερές ζαλάδες και ανακατωσούρες.

Επίσης, μετά τη χθεσινή αναμνηστική δόση, έχω ανεβάσει 38 πυρετό, πονάω σε όλο μου το σώμα και δεν έχω αντοχές ούτε να κάνω κάτι να φάω.

Έγινε χθες στο Χαλάνδρι, στον παράδρομο λεωφόρο Κηφισίας, μέρα-μεσημέρι.

Και για όσους ρωτάνε αν μου κλέψανε κάτι αξίας, Δόξα τω Θεό, όχι κάτι τρομερής αξίας. Μία ξεχασμένη τσάντα, που ευτυχώς το μόνο που είχε μέσα ήταν ένα ring light και ένα πολύ αγαπημένο μπουφάν. Ευτυχώς ούτε εγώ έπαθα κακό, αλλά ούτε πληγώθηκα οικονομικά και με απώλεια σημαντικών χαρτιών.

Πάνω από όλα η υγεία. Συγγνώμη για το χθεσινό ξέσπασμα, αλλά δεν έλεγχα τον εαυτό μου.

Επίσης, έχω κατανόηση για τους δράστες και τα κίνητρα που τους ωθούν σε μία τέτοια κίνηση. Εύχομαι από ψυχής να βρουν, μέσα από την αγάπη, το φως που τους λείπει» σημείωσε η Έλενα Κρεμλίδου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfl5j4u3k7y1-st)


Ειδήσεις σήμερα

Όχι σε lockdown ακόμη κι αν το προτείνει η επιτροπή γιατί έχουμε το εμβόλιο, ξεκαθαρίζει ο Βορίδης

Με την σχολική κάρτα οι μαθητές στα μαγαζιά και την εστίαση, λέει ο Γεωργαντάς

Στις Άγριες Μέλισσες ο Ζάχος δείχνει τις προθέσεις του στην Ελένη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης