Βαλάντης: «Ο Γρηγόρης Πετράκος είναι πολιτικό έκτρωμα»

Βαλάντης: «Ο Γρηγόρης Πετράκος είναι πολιτικό έκτρωμα»

Ο τραγουδιστής μίλησε για την ατομική ευθύνη στο ζήτημα του κορωνοϊού και υποστήριξε πως ο Γρηγόρης Πετράκος «είναι υπεύθυνος» για τους ανθρώπους που επηρέασε με τις απόψεις του

petrakos_valantis
Ο Βαλάντης θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με τα λεγόμενα του Γρηγόρη Πετράκου για τον κορωνοϊό και μάλιστα, μίλησε με πολύ αιχμηρά λόγια.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις θεωρίες συνομωσίας που υποστηρίζει ανά διαστήματα ο Γρηγόρης Πετράκος, τονίζοντας πως τον θεωρεί «πολιτικό έκτρωμα».

«Έχω μάθει να προστατεύομαι και να μην παίρνω στον λαιμό μου κι άλλους ανθρώπους. Το αν έκανα εμβόλιο, αν θα κάνω ή αν νόσησα, δεν θα το μάθει κανείς. Δεν θα παροτρύνω κανέναν με την δική μου πράξη», εξηγεί ο Βαλάντης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfl3dqvkms41-st)


Στην συνέχεια, δήλωσε για τον Γρηγόρη Πετράκο: «Κάποιοι πάτησαν πάνω στην πανδημία για να κάνουν πολιτική καριέρα. Μισώ τους ανθρώπους που εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες και τα προβλήματα των ανθρώπων για δικά τους συμφέροντα. Ο Γρηγόρης Πετράκος πήρε κάποια ευθύνη για τους ανθρώπους που έσπρωξε στον θάνατο, λέγοντάς τους να μην εμβολιαστούν; Ο κόσμος πρέπει να γίνει λίγο πιο σοφός και να καταλαβαίνει τα πολιτικά εκτρώματα».




Ειδήσεις σήμερα

Όχι σε lockdown ακόμη κι αν το προτείνει η επιτροπή γιατί έχουμε το εμβόλιο, ξεκαθαρίζει ο Βορίδης

Με την σχολική κάρτα οι μαθητές στα μαγαζιά και την εστίαση, λέει ο Γεωργαντάς

Στις Άγριες Μέλισσες ο Ζάχος δείχνει τις προθέσεις του στην Ελένη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης