J2US: Ο Κοκλώνης... beggin’, τα γενέθλια της Σταυροπούλου, η έκπληξη της Μπάρκα και η αλήθεια για Τούνη

J2US: Ο Κοκλώνης... beggin’, τα γενέθλια της Σταυροπούλου, η έκπληξη της Μπάρκα και η αλήθεια για Τούνη

«Beggin’, beggin' you όλα μες στο Just μια τρέλα…’, τραγούδησε στην έναρξη του σόου ο Νίκος Κοκλώνης και όπως αποδείχθηκε για ένα ακόμα Σάββατο, το σόου τρέλανε το τουίτερ (και έγινε αμέσως νο1 trend για μια ακόμα φορά) και ξετρέλανε το νεανικό κοινό, φέρνοντας τον alpha στην πρώτη θέση της τηλεθέασης στη ζώνη μετάδοσής του.

AZ3A8029
Όπως σχολίασε ο ίδιος ο παρουσιαστής στο Instagram του το βράδυ της Κυριακής το Just για εκείνον είναι: «η ωραιότερη και πιο αυθεντική «τρέλα» του Σαββατόβραδου γιατί στο δικό μας πάρτι τίποτα δεν είναι αναμενόμενο! Το ξέρετε πως λατρεύω τις εκπλήξεις…».

J2US LIVE 7 PART A enarxi H 264


Αυτό το Σάββατο δεν ετοίμασε και λίγες. Η «σύζυγός» του, όπως αποκαλεί την καλή του φίλη και κριτή στο J2US Βίκυ Σταυροπούλου, είχε γενέθλια και ο παρουσιαστής του σόου εμφανίστηκε προσφέροντας ένα… διαφορετικό μονόπετρο στο «γυναικάκι» του. Μετά το act του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Κέλλυς Κελεκίδου τα φώτα χαμήλωσαν και μια θεαματική πολυώροφη τούρτα εμφανίστηκε, με την ομάδα του σόου να τραγουδά σύσσωμη «χρόνια πολλά» στην πληθωρική Βίκυ.

AZ3A8073


Το on air δώρο που έλαβε η ηθοποιός από τον τηλεοπτικό σύζυγό της ήταν ένα... ιπτάμενο δαχτυλίδι, ένα μπαλόνι-μονόπετρο, απαντώντας του –τι άλλο;- «I do», πριν εκείνος της αφιερώσει ένα τραγούδι που είχε προετοιμάσει ειδικά για τη στιγμή.
Η κριτής του J2US την επομένη αποκάλυψε το ιδιαίτερο design της ροζ τούρτας που έσβησε, όταν πόσταρε μια φωτογραφία στο ινσταγκραμ και αποκάλυψε πως ήταν διακοσμημένη με... body builders και τριαντάφυλλα, με την ευχή «Να τα εκατοστήσεις Βικάκι μας».

AZ3A7923
AZ3A7330
Κλείσιμο


Οι εκπλήξεις, βέβαια, ήταν περισσότερες από αυτές που είδαμε στο live. Κατά τη διάρκεια του σόου, ο Κοκλώνης με την αγαπημένη του Δανάη Μπάρκα, κόρη της Βίκυς, είχαν κανονίσει να βρίσκεται και εκείνη στο backstage για να κάνει έκπληξη στη μαμά της, περνώντας μαζί της το βράδυ των γενεθλίων της.

Μάλιστα, παρακολούθησε το live μέχρι τέλους μαζί με το σκυλάκι της, την Μπουκιά (που όπως λέει είναι το γούρι του "παππού" της Νίκου Κοκλώνη) γελώντας και σχολιάζοντας τα δρώμενα μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου (ναι, για ένα ακόμα Σάββατο ήταν εκεί να στηρίξει τον φίλο της, Νίκο Κοκλώνη), με την οποία αν και τηλεοπτικά «ανταγωνίστριες» στην πρωινή ζώνη, έχουν αναπτύξει μια ζεστή σχέση.

Από το λάιβ δεν έλειψαν και τα απρόοπτα καθώς, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης στο τέλος του σόου, η Ιωάννα Τούνη αντιμετωπίζει ένα σοβαρό οικογενειακό ζήτημα, έτσι το επόμενο Σάββατο δεν θα ανέβει στη σκηνή να τραγουδήσει με τον Νικηφόρο. Όπως εξήγησε σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, σύντροφος της Τούνη, πρόκειται για ένα σοβαρό θέμα υγείας. «Έχει να κάνει με θέμα υγείας πολύ δικού της ανθρώπου. Για αυτό τον λόγο έπρεπε να φύγει από το παιχνίδι. Γιατί πέρα από το ότι πρέπει να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη, θα χρειαστεί και μια φροντίδα και πρέπει να είναι εκεί. Είναι κάτι πάρα πολύ προσωπικό. Ας πάει καλά κάτι πολύ σημαντικό και ας μην ασχολούμαστε αν θα επιστρέψει στο σόου», είπε μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα.

AZ3A7278
AZ3A8029


Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι που αποχώρησε στο τέλος της βραδιάς, μέσα από τη διαδικασία της ψηφοφορίας του κοινού συνδυαστικά με τη βαθμολογία της επιτροπής ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Κέλλυ Κελεκίδου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης