«Σχεδόν κάθε φορά που έκανα οντισιόν, δεχόμουν σεξουαλική παρενόχληση» δηλώνει η Άννα Τσουκαλά

«Σχεδόν κάθε φορά που έκανα οντισιόν, δεχόμουν σεξουαλική παρενόχληση» δηλώνει η Άννα Τσουκαλά

Η ηθοποιός αναφέρεται στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και τις απειλές οι οποίες την ανάγκασαν να φύγει από την Ελλάδα

annatsoukala211
Η Άννα Τσουκαλά, η οποία δεν μένει πλέον στην Ελλάδα, μίλησε σήμερα (2/11) στην κάμερα της εκπομπής «Love Ιt» και εξήγησε γιατί αποφάσισε να εγκαταλείψει την πατρίδα της.

Στην αρχή υποστήριξε: «H ζωή στο Μανχάταν στην αρχή ήταν πολύ δύσκολη, γιατί έφυγα με κατάθλιψη από τη λατρεμένη μου Ελλάδα, με όλα αυτά που μου είχαν συμβεί, την σεξουαλική παρενόχληση, την κατάθλιψη και το κυνηγητό που είχα υποστεί».

Έπειτα, αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. «Όταν ξεκινάς με όνειρα και σου κόβουν τα φτερά σου... Ο πρώτος ήταν ο καθηγητής στην πρώτη δραματική σχολή που ήμουν. Μου είπε: "Αν δεν κοιμηθείς μαζί μου, δεν θα συνεχίσεις, δεν θα παίξεις άλλο θέατρο". Σου κόβουν τα φτερά σου» τόνισε και πρόσθεσε:

«Υπάρχει μία μεγάλη κλίκα, που άμα θέλουν να σε κατασπαράξουν αυτοί οι άνθρωποι, μπορούν να σου κάνουν μεγάλο κακό. Ένας, μάλιστα, είχε βγάλει και ναρκωτικά και μου είπε να τα ξεκινήσω, γιατί έτσι θα μου αρέσει περισσότερο η ζωή που θα ξεκινήσω μαζί του. Τα πέταξα όλα και άρχισα να ουρλιάζω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cff8nlulrqqh-st)


Σχετικά με τις απρεπείς συμπεριφορές που δέχτηκε μόλις τελείωσε τη σχολή, γνωστοποίησε: «Κατευθείαν. Με το που βγήκα από τη σχολή, δέχτηκα πάρα πολλές παρενοχλήσεις. Σχεδόν κάθε φορά που έκανα οντισιόν. Μεγάλος σκηνοθέτης του Εθνικού Θεάτρου μου είπε: "Αν δεν κοιμηθείς μαζί μου, δεν πρόκειται να συνεχίσεις και να πάρεις κανένα ρόλο, γιατί και η τάδε, που είναι μεγάλη και τρανή, ήταν μαζί μου οκτώ χρόνια, εγώ την έκανα όνομα". Το αποκορύφωμα ήταν όταν ένας άλλος γνωστός σκηνοθέτης μου είπε να πάω από το δωμάτιό του να μου δώσει το επόμενο σενάριο για μία κωμωδία, που ήταν γραμμένη πάνω μου. Με το που πήγα, έκλεισε την πόρτα και μου όρμηξε. Ούρλιαζα, έλεγα "είναι δυνατόν;", ούρλιαζα, τσίριζα, έκανα εμετό. Μου λέει: "Δεν θα ξαναπαίξεις ποτέ μαζί μου". Αυτοί όλοι μιλάνε μεταξύ τους και λένε: "Μην πάρεις την Τσουκαλά, γιατί η Τσουκαλά δεν μας κάθεται"».



Φυσικά, αυτά τα άσχημα περιστατικά την επηρέασαν πολύ ψυχολογικά: «Δόξα τω θεώ, με τις καταγγελίες που βγήκαν στο φως, δικαιώθηκα. Πέρασα τόσο δύσκολα. Πάχαινα, αδυνάτιζα. Θυμάμαι άπειρες νύχτες να κλαίω στο μαξιλάρι στο σπίτι μου. Άνοιγε η μύτη μου κι έτρεχε αίμα».

«Δεν με χώραγε εδώ ο τόπος. Με είχαν απειλήσει και για αυτό έφυγα από την Ελλάδα. Μου έλεγαν: "Σήκω και φύγε, μας χαλάς τη δουλειά, οι ώρες σου είναι μετρημένες". Αυτό έγινε από έναν άνθρωπο που δούλευε σε ένα κανάλι και ήταν τελικά και ο λόγος που έφυγα» εκμυστηρεύτηκε η αγαπημένη ηθοποιός.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ερντογάν «σέρνεται» και του φταίνε όλα - Έξαλλος με τα Rafale και την αμερικανική βάση στην Αλεξανδρούπολη


Αυτή είναι η 40χρονη που παρασύρθηκε από φορτηγό και σκοτώθηκε - Ήταν μαραθωνοδρόμος με σπουδαίες διακρίσεις

Εισαγγελέας ψάχνει και τέταρτο ηθοποιό για βιασμό




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης