Χρήστος Μάστορας: Το συγκινητικό αντίο στη γιαγιά του

Χρήστος Μάστορας: Το συγκινητικό αντίο στη γιαγιά του

Η ανάρτηση του τραγουδιστή στο Instagram είναι γεμάτη γλυκιές αναμνήσεις από την παιδική του ηλικία

Xristos_Mastoras
Βαρύ είναι το πένθος για τον Χρήστο Μάστορα καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του γιαγιά. Ο τραγουδιστής μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram μοιράστηκε τα συναισθήματά του αλλά και τις αναμνήσεις του από την παιδική του ηλικία.

«Η γιαγιά μου η Αμαλία ήταν η γιαγιά όλων μας… Έτσι λένε οι φίλοι… Δεν θα ξεχάσω ποτέ το γέλιο της που έκανε τα μαγουλάκια της να κλείνουν τα υγρά της μάτια.Δεν θα ξεχάσω ποτέ στα γράμματα της που μου έγραφε «σε φιλώ με πόνο»… Δεν θα ξεχάσω ποτέ που μου μάθαινε την προπαίδεια και λίγο πριν κοιμηθούμε πέταγε ένα «τρεις εννιά;».

Δεν θα ξεχάσω ποτέ που ήταν σαν να έχουμε έναν προσωπικό σεφ στο σπίτι γιατί έφτιαχνε 5 φαγητά την ημέρα για να μας ευχαριστήσει, που μου έφερνε κρυφά δεύτερο πιάτο μην τυχόν με μαλώσουν οι γονείς και μια φορά σε ένα πάρτυ με τάιζε κρυφά πίσω από την κουρτίνα κεφτεδάκια…Δεν θα ξεχάσω ποτέ που της έλεγα I love you και μου απαντούσε «λοβγιουτου». Δεν θα ξεχάσω ποτέ που της έλεγα «Ω Για» (ω Γιαγιά) και απαντούσε «Μαναχέ μου» (μοναχέ μου/μονάκριβε μου).

Δεν θα ξεχάσω ποτέ που με άφηνε να κοιμηθώ μέχρι να είναι πολύ αργά για την προσευχή στο σχολείο και μου έβαζε τις κάλτσες όσο ήμουν ακόμα στο κρεβάτι για να μην κρυώνω, που μια μέρα είχαμε χάσει το τρόλεϊ και έκανε οτοστόπ μέσα στη βροχή για να μην χάσω το μάθημα, που μου μάθαινε το ποίημα και τελικά το είπα μόνο σε εκείνη γιατί ντρεπόμουν να το πω στην τάξη, που κάθε «σκέφτομαι και γράφω» μου, είχε τη λέξη «γιαγιά» μέσα.Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις φράσεις «ξίκι να γένει»(κομμάτια να γίνει), «που γκιζεράς;»(που τριγυρνάς;), «όιιι φίδι που μ’ έφαε».

Γιαγιούλα μου σ’αγαπάω όσο τίποτα και σε ευχαριστώ για όλα.Θα ζεις για πάντα στην καρδιά μου… Μην τους παχύνεις όλους εκεί πάνω… με μέτρο!»




Ειδήσεις σήμερα:

Hellbound: Νέα κορεάτικη σειρά - Θα ξεπεράσει το Squid Game;


Τα Καλλιστεία πωλήθηκαν και επιστρέφουν


Νίκος Ψαρράς: Ο κόσμος δεν είχε να φάει φακή και η τηλεόραση έδειχνε συνταγές για... πάπια Πεκίνου, δηλώνει στο Gala
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης