Τάσος Ξιαρχό: Bullying σε νεαρό κορίτσι... επειδή είχε παραπάνω κιλά!

Τάσος Ξιαρχό: Bullying σε νεαρό κορίτσι... επειδή είχε παραπάνω κιλά!

Ο χορευτής, ως αυτόκλητος δικαστής έκρινε τα ρούχα που φορούσε η νεαρή γυναίκα - Χρήστες του διαδικτύου ζητούν από τις συνεργαζόμενες εταιρίες του «influencer» να διακόψουν την συνεργασία τους μαζί με τον χορογράφο - Λίγες ώρες μετά συνόδευσε την δημόσια συγνώμη του με... δημοσκόπηση

bullying3

Για bullying κατηγορούν τον γνωστό χορογράφο, Τάσο Ξιάρχο, χιλιάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Σε βραδινή του έξοδο συνοδευόμενος από μια φίλη του, επίσης χορεύτρια, έβγαλε βίντεο χλευάζοντας μια κοπέλα στο διπλανό τραπέζι επειδή... φόραγε ριγέ μπλουζάκι ενώ είχε παραπάνω κιλά.

Το «έγκλημα» αυτό ως αυτόκλητος δικαστής και κριτής καταδίκασε με story του στο instagram εκθέτοντας την κοπέλα παρά την θέληση της. Μάλιστα, η δειλία του, τον έκανε να κρυφτεί στο μπάνιο για λίγη ώρα όταν η κοπέλα είδε με τα μάτια της ότι έγινε προϊόν χλευασμού μπροστά στους χιλιάδες ακολούθους του χορογράφου στο ίνσταγκραμ.

Σχόλιο - fat shaming


Η νεαρή γυναίκα, με θάρρος του απέστειλε μήνυμα λέγοντας «ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή και δεν θα έπρεπε να φοράω ρίγες. Την επόμενη φορά να με κάνεις και ταγκ μην είσαι μόνο εσύ ο σχολιαστής. Σε συγχωρώ γιατί ήσουν μεθυσμένος μαζί με την άλλη κοπέλα και προφανώς δεν έχεις όριο. Αν θες μπορώ να σου δώσω την μπλούζα που φορούσα σαν αδύνατος που είσαι να την φορέσεις και να την αναδείξεις καλύτερα από το χοντρό κορμί μου».

Με αιχμηρό τρόπο καταλήγει, «να 'σαι καλά και την επόμενη φορά να πληρώνετε στα μαγαζιά που πάτε και γίνεστε ρεζίλι. Να 'σαι καλά και μίλα λίγο στον καθρέφτη».

Λίγες ώρες χρειάστηκε, για να γίνει πρώτο trend στο twitter. Οι χρήστες σε συντριπτική τους πλειοψηφία καταδικάζουν το γεγονός και απαιτούν να ζητήσει συγνώμη από την κοπέλα. Αρκετοί μάλιστα, σημειώνουν ότι ο ίδιος στο παρελθόν πολλές φορές είχε υποστηρίξει ότι ήταν θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς. Είναι απορίας άξιον, πως αυτή την φορά επέλεξε να γίνει θύτης.

Την ίδια ώρα, ο ίδιος αλλά και η φίλη του έχουν περιορίσει τα σχόλια που επιτρέπονται στο instagram μετά την βροχή αρνητικών σχολίων στις σελίδες τους. Στην σελίδα του όλα τα υβριστικά μηνύματα που έλαβε τα έχει ήδη σβήσει.


Στο twitter, αρκετοί χρήστες ζητούν από τις συνεργαζόμενες με τον «influencer» να σταματήσουν την συνεργασία. Άλλοι πάλι, προτρέπουν την νεαρή γυναίκα να κινηθεί νομικά εναντίον του λόγω της έκθεσης της. Ήδη μετράει απώλειες, καθώς χιλιάδες followers σταμάτησαν να τον ακολοθούν.

Η «δημοσκοπική συγνώμη»

Λίγες ώρες μετά τον σάλο που προκλήθηκε σε story που ανέβασε ο γνωστός χορογράφος ζητώντας συγνώμη. «Η αλήθεια είναι  πως πολλές φορές ο αυθορμητισμός μου είναι εξτρίμ», ενώ επιτέθηκε σε όσους τον κατηγόρησαν δημόσια λέγοντας: «Παρόλα αυτά δεν αναγνωρίζω το ότι ο κάθε ένας μπορεί να γίνει δικαστής και να δικάσει εμένα ή τον οποιοδήποτε όταν πίσω από τις οθόνες κράζουν ανελέητα και χωρίς όριο».

xiarxos11

Στο επόμενο στόρι όμως, έκανε ... δημοσκόπηση ρωτώντας τους ακολουθούς του αν εκείνοι έχουν ποτέ χλευάσει κάποιον για την εμφάνιση του.

xiarxos_2
Κλείσιμο

Μάλιστα, όπως λέει «εάν γράψεις όχι αλλά το έχεις κάνει τότε ζεις ψεύτική ζωή».

Έντονες αντιδράσεις επωνύμων:

θεμης

μπαρκα

μπαρκα2

Ειδήσεις σήμερα

Τριπλό «χαστούκι» από τον Μπάιντεν στον Ερντογάν στο ραντεβού της Ρώμης


«Οι τράπεζες είναι κλειστές, τα τρόφιμα πανάκριβα και οι γυναίκες αποκλεισμένες» - Κραυγή αγωνίας από διπλωμάτη στο Αφγανιστάν

«Πέρασε κόκκινα φανάρια και άφησε το παιδί μου στον τόπο!» - Ξεσπά η μητέρα του ντελιβερά που σκοτώθηκε στη Θεσσαλονίκη - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης