«Θεωρώ πολύ δύσκολο να παρενοχληθεί σεξουαλικά ένας άνδρας, λόγω φυσικής δύναμης», δηλώνει ο Νικηφόρος

«Θεωρώ πολύ δύσκολο να παρενοχληθεί σεξουαλικά ένας άνδρας, λόγω φυσικής δύναμης», δηλώνει ο Νικηφόρος

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο ζήτημα της σεξουαλικής παρενόχλησης στον εργασιακό χώρο - «Οι άνδρες έχουμε μάθει από την φύση μας να είμαστε δυνατοί, τουλάχιστον εγώ έτσι μεγάλωσα», δήλωσε μεταξύ άλλων

nikiforos
Για την Ιωάννα Τούνη και την συνεργασία τους στο J2US, την σεξουαλική προσέγγιση στον εργασιακό χώρο, αλλά και την Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε ο Νικηφόρος.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε μπροστά στις κάμερες της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και δήλωσε αρχικά για την συμμετοχή του στο μουσικοχορευτικό show: «Φοβόμουν να είμαι με την Ιωάννα Τούνη, στην περίπτωση που δεν θα τραγουδούσε. Όταν περιμένουν όλοι να την πυροβολήσουν, και αυτή ξαφνικά τραγουδάει, ήταν η μεγάλη ανατροπή. Θεωρώ πως θα είμαστε μέσα στην πεντάδα με την Ιωάννα. Πιο αδύναμος είναι ο Τζέιμς, αλλά είναι πολύ δυνατός στο κοινό».

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης και εξήγησε πως θεωρεί πιο απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο σε έναν άνδρα: «Το θέμα είναι πώς αντιμετωπίζεις μια σεξουαλική προσέγγιση στον χώρο της δουλειάς σου. Θεωρώ πολύ δύσκολο να συμβεί κάτι σε έναν άνδρα που δεν θέλει, λόγω φυσικής δύναμης. Έχουμε μάθει από την φύση μας να είμαστε δυνατοί, τουλάχιστον εγώ έτσι μεγάλωσα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfclpuujffbl-st)


Τέλος, ο Νικηφόρος μίλησε για την Ιωάννα Μαλέσκου, με την οποία όπως αποκάλυψε, ήταν συμμαθητές. «Με την Ιωάννα Μαλέσκου ήμασταν συμμαθητές. Ήταν πάντα ένα πολύ μορφωμένο και ιδιαίτερο πλάσμα, δεν την έχει αλλάξει η τηλεόραση, είναι ο εαυτός της. Είχαμε μια φουρνιά στο σχολείο με πολύ ωραίες γυναίκες, αλλά η Ιωάννα ήταν από τις πολύ ωραίες της Πρέβεζας», εξήγησε.



Ειδήσεις σήμερα

Σάλπισε «επίθεση» για το τέταρτο κύμα της πανδημίας - SMS στους ανεμβολίαστους αλλά και για την τρίτη δόση 

Συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα και αύριο - Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Αυτές είναι οι πιο μισητές μητέρες στην Αγγλία - Τα απίστευτα εγκλήματα κατά των παιδιών τους

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης