Ρένια Λουιζίδου: «Ήμουν στη σκηνή και δεν μπορούσα να σταματήσω τα δάκρυά μου»

Ρένια Λουιζίδου: «Ήμουν στη σκηνή και δεν μπορούσα να σταματήσω τα δάκρυά μου»

Η δημοφιλής καλλιτέχνης μιλά για τις δυσκολίες του επαγγέλματος του ηθοποιού, αλλά και το ελληνικό MeToo

louizidou
«Μία καθημερινή σειρά έχει τρομακτικές απαιτήσεις σε χρόνους και είναι δύσκολο να συνδυαστούν με παραστάσεις στο θέατρο. Αγχώθηκα με το ρόλο μου στους "Απαράδεκτους", γιατί μου ζητούσαν όλοι παρόμοια πράγματα και το σέξι κορίτσι, αλλά εγώ ήθελα να ξεφύγω από την ταμπέλα. Τα χρόνια μετά τους "Απαράδεκτους" ήταν τα πιο ζόρικα στη δουλειά από πλευράς βιοπορισμού και επιβίωσης, γιατί χρειάστηκε να μείνω εκτός», εξομολογήθηκε αρχικά η Ρένια Λουιζίδου, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Έπειτα, έκανε λόγο για τις «παγίδες» του επαγγέλματός της: «Η δουλειά μας είναι πρόσφορη για να καβαλήσει κανείς καλάμι. Σε κάποιους εξαντλείται σε γραφικότητες και σε άλλους μπορεί να πάρει επικίνδυνες διαστάσεις. Είχα την τύχη να έχω εναλλακτικές και να μην πάω ξανά σε περιβάλλον που αισθανόμουν ότι δεν περνάω καλά, απέφυγα ανθρώπους».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του MEGΑ:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfaxliczz8cp-st)


Κλείσιμο
Παράλληλα, γνωστοποίησε πόσο δύσκολο ήταν να ανέβει στο θεατρικό σανίδι και να υποδυθεί τον ρόλο της την ίδια μέρα που έφυγε από τον κόσμο ο μπαμπάς της. «Οι ηθοποιοί έχουμε γαλουχηθεί να αντέχουμε. Έχω παίξει στο θέατρο τη μέρα που πέθανε ο πατέρας μου και ήμουν 22 χρονών. Δεν μπορούσα να σταματήσω τα δάκρυά μου να κυλάνε στη σκηνή, δεν ξέρω τι μπορεί να είδαν οι θεατές».

Για τις καταγγελίες για κακοποοιητική συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση στον καλλιτεχνικό χώρο και τα θύματα, η Ρένια Λουιζίδου υποστήριξε: «Κάποιους ανθρώπους που βρέθηκαν στο στόχαστρο του MeToo τους είχα συναναστραφεί, αλλά δεν μπορούσα να αναγνώσω ακρότητες. Σκέφτομαι τους ανθρώπους από το οικείο περιβάλλον που ενεπλάκησαν χωρίς να φταίνε και από τις δύο πλευρές, θυμάτων και θυτών. Ξέρω ότι οφείλω να διαχωρίζω τον καλλιτέχνη από τον άνθρωπο, αλλά δυσκολεύομαι».

Τέλος, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της. «Eίναι λίγο τσιμπημένη η χοληστερίνη μου, λόγω και του θυρεοειδή που τα αποσυντονίζει όλα. Έχω υποθυρεοειδισμό που παχαίνει».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο μικρός Τάσος παρέλασε μόνος του με τη γαλανόλευκη στο Μαθράκι - Δείτε βίντεο

Facebook Connect: Ο Ζούκερμπεργκ στην «αντεπίθεση» - Θα ανακοινώσει σήμερα το νέο όνομα της πλατφόρμας;

Ρόδος: Στο εδώλιο τέσσερα άτομα για κρυφό οίκο ανοχής στο πατάρι ενός μπαρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης