Μακ Μίλερ: Ο dealer που προμήθευσε τον ράπερ με το θανατηφόρο «κοκτέιλ ναρκωτικών», παραδέχτηκε την ενοχή του

Μακ Μίλερ: Ο dealer που προμήθευσε τον ράπερ με το θανατηφόρο «κοκτέιλ ναρκωτικών», παραδέχτηκε την ενοχή του

Τρία χρόνια μετά τον θάνατο του καλλιτέχνη, ένας εκ των τριών κατηγορούμενων, που εμπλέκονται στην υπόθεση, παραδέχεται την ανάμειξή του

macmiller
Ο ένας εκ των τριών ανδρών, που προμήθευσε τον Μακ Μίλερ κοκαΐνη και φεντανύλη και συνέβαλε κατ' αυτόν τον τρόπο στον θάνατό του από υπερβολική δόση ναρκωτικών, έσπασε την σιωπή του τρία χρόνια μετά τον χαμό του ράπερ και παραδέχτηκε την ενοχή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, ο Στέφεν Γουόλτερ παραδέχτηκε την ενοχή του ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες, καθώς υπήρχαν δικαστικά έγγραφα που αποδείκνυαν την ανάμειξή του στην υπόθεση.



Ο ίδιος, ο Κάμερον Τζέιμς Πετίτ και ο Ράιαν Μάικλ Ρίβις ήταν οι τρεις κατηγορούμενοι για συνωμοσία και διανομή των θανατηφόρων ναρκωτικών ουσιών στον γνωστό ράπερ και πρώην σύντροφο της Αριάνα Γκράντε.

Κλείσιμο


Στον οργανισμό του ράπερ ανιχνεύτηκε ένα κοκτέιλ ουσιών με οξυκωδόνη, φαιντανύλη, κοκαΐνη και Xanax, ενώ στο τηλεφώνημα που έκανε ο ράπερ για τον «έφοδιασμό» του, ο ίδιος φαίνεται πως ζήτησε μόνο χάπια οξυκωδόνης.

Η φαιντανύλη αποτελεί μία συνθετική οπιοειδής ουσία, 50 φορές πιο ισχυρή από την ηρωίνη και μάλιστα, ήταν η αιτία που έχασε την ζωή του ο θρύλος της μουσικής, Prince.



Όπως αναφέρουν τελικά, τα επίσημα δικαστικά έγγραφα και σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, ο Πετίτ ήταν εκείνος που παράγγειλε τα χάπια με φαιντανύλη από τον Γουόλτερ κι εκείνος στην συνέχεια έστειλε τον Ρίβις να τα παραδώσει στον καλλιτέχνη.

Ο Στέφεν Γουόλτερ, ο οποίος βρισκόταν ήδη σε αναστολή λόγω μίας προηγούμενης υπόθεσης ναρκωτικών, στην οποία είχε εμπλακεί, βρίσκεται τώρα αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης άνω των 20 χρόνων, καθώς και πρόστιμο 1 εκατομμυρίου δολαρίων.



Ωστόσο, οι εισαγγελείς προτείνουν να εκτίσει ποινή φυλάκισης 17 χρόνων και να παραμείνει σε αναστολή και επίβλεψη από τις αστυνομικές αρχές εφ' όρου ζωής.



Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθησαν η μητέρα και ο φίλος της για την εγκατάλειψη τριών παιδιών σε διαμέρισμά μαζί με το πτώμα του αδελφού τους

Η τελευταία φωτογραφία της Χαλίνα πριν σκοτωθεί: Τι λέει ο ηλεκτρολόγος που την κράτησε αιμόφυρτη στα χέρια του

GNTM 4: Το «όνειρο» της Άννας έγινε... εφιάλτης - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης