Το MEGA Star επιστρέφει: Πρεμιέρα με συνεντεύξη Οικονομόπουλου και αποκλειστικότητες

Το MEGA Star επιστρέφει: Πρεμιέρα με συνεντεύξη Οικονομόπουλου και αποκλειστικότητες

Η νεανική εκπομπή επιστρέφει σήμερα στις 16:30 ανανεωμένη στο MEGA και στο τιμόνι της παρουσίασης έχει την πολυτάλαντη Κόνι Μεταξά και τον DJ Αντώνη Δημητριάδη

AZ3A7338
Κρατάει εδώ και πολλά χρόνια την καλύτερη παρέα σε όσους αγαπούν την ελληνική μουσική και τα αστέρια της! Το «MEGA Star» είναι η μακροβιότερη και πιο fun μουσική εκπομπή της τηλεόρασης, κι επιστρέφει σήμερα Σάββατο 23 Οκτωβρίου, στις 16:30 στο MEGA, ανανεωμένη και άκρως διασκεδαστική, με πολλή μουσική, «διαφορετικές» συνεντεύξεις, παιχνίδια και αποκλειστικότητες.

Την παρουσίαση αναλαμβάνει τη φετινή σεζόν ένα δίδυμο με πολύ κέφι: η πολυτάλαντη Kόνι Μεταξά, που έχει ασχοληθεί με το τραγούδι, το μιούζικαλ και το σινεμά, και ο DJ Αντώνης Δημητριάδης, ο οποίος ξεσηκώνει το κοινό κάθε φορά που στέκεται πίσω από τα decks κι έχει συνεργαστεί με τους δημοφιλέστερους τραγουδιστές. Οι δύο παρουσιαστές έχουν μεγάλο πάθος για τη μουσική και είναι πανέτοιμοι να μας το μεταδώσουν.

Konnie_Antonis_Mega_Star


Ποδαρικό στο φετινό «MEGA Star» κάνουν δύο καλλιτέχνες με γκελ στο νεανικό κοινό. Ο πρώτος είναι ο νεαρός ράπερ FY, που θα μιλήσει για τη μουσική και τη ζωή του, αλλά και για τη φιλία του με τον πρόσφατα χαμένο Mad Clip.

AZ3A7227


Κλείσιμο
Δεύτερος καλεσμένος ο Ζήσης Ρούμπος, ο stand-up κωμικός και ηθοποιός που θα μας ξετρελάνει με το χιούμορ του. Οι δύο καλεσμένοι θα απαντήσουν σε «αδιάκριτες» ερωτήσεις παίρνοντας θέση στις κόκκινες καρέκλες του «Mega Star Hot Seat» και θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε ένα παιχνίδι γνώσεων με… μπαλόνια!

AZ3A7327


Οι αποκλειστικότητες της πρώτης εκπομπής της σεζόν είναι ξεχωριστές: η κάμερα μπαίνει στα παρασκήνια της πρεμιέρας της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA» με τη μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου, ενώ ο Αντώνης Δημητριάδης μιλάει αποκλειστικά με τον Νίκο Οικονομόπουλο πριν ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στη νυχτερινή Αθήνα.

Ακόμα, η Κόνι και ο Αντώνης σχολιάζουν και βαθμολογούν τι φόρεσαν οι Έλληνες celebrities σε πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις τους, και παρακολουθούμε με αγωνία την αντίστροφη μέτρηση του top-10 των ελληνικών επιτυχιών της βδομάδας που πέρασε.

Ειδήσεις σήμερα:

Η Αναστασία Τσιλιμπίου... χείμαρρος στο Gala: «Στο δικό μου παραμύθι ο Δράκος είμαι εγώ»

Καιρός: Βροχές σήμερα στα βορειοδυτικά και ηλιοφάνεια στην υπόλοιπη χώρα - Νέα κακοκαιρία από το βράδυ της Κυριακής

Rust: Είχαν προηγηθεί δύο περιστατικά με εκρήξεις όπλων - Το συνεργείο είχε αντικατασταθεί από ντόπιους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης