Η Άννα, η Αννίτα και η μάνα Πούμπουρα στο... απόλυτο κενό

Η Άννα, η Αννίτα και η μάνα Πούμπουρα στο... απόλυτο κενό

Κάθε μέρα είναι ένα μωσαϊκό ανθρώπων, καταστάσεων και φυσικά ευτράπελων

TV_pania
Περνάμε τόσο όμορφα στην τηλεόραση, που όταν χτυπάει το τηλέφωνο το σκεφτόμαστε κανένα δίλεπτο αν θα το σηκώσουμε και τι θα ακούσουμε. Εχουν αρχίσει τα όργανα για τα καλά, οι πρώτες δυσαρέσκειες, αποχωρήσεις και προθέσεις για δραστικές αλλαγές. Ψυχραιμία, παίδες…

Σάββα Πούμπουρα, να χαίρεσαι την μανούλα σου, αγόρι μου. Που κάνει τα όνειρά της και τις επιθυμίες της πραγματικότητα. Και που δεν μασάει τίποτα και κάνει και sky diving. Αυτές είναι στήλες σε εκπομπές, αυτές μάλιστα. Και πρωτότυπες σε σύλληψη και δύσκολες σε εκτέλεση.

poympouras


Συζητήθηκε όσο καμία άλλη εκπομπή το βράδυ της Πέμπτης. Και με το χέρι στην καρδιά η συνέντευξη της Αννίτας Πάνια με την Αννα Βίσση έβγαλε και θέματα προς συζήτηση και πληροφορία και σε κάθε περίπτωση μιλάμε για μία πολύ μεγάλη ερμηνεύτρια. Τα ποσοστά τηλεθέασης για μία ακόμη φορά εκπλήσσουν. Τι να πω. Σίγουρα δεν είναι μονάδα μέτρησης τα κοινωνικά δίκτυα αλλά και 3% στο δυναμικό κοινό είναι εξαιρετικά χαμηλό.

Ωραία η συνέντευξη της Βίκυς Καγιά στο «Πρωινό». Ψύχραιμη απέναντι στο παρελθόν και το παρόν, με σεβασμό στους συναδέλφους της και στην εικόνα του «Dancing with the stars», έδωσε το σωστό στίγμα. Μόνο που και ο Λιάγκας είπε μία μεγάλη αλήθεια. Σίγουρα χρειάζεται χρόνος για να σε μάθει ο κόσμος και να πιάσεις ρυθμό. Δυστυχώς όμως, όταν προβάλλεσαι μόλις μία φορά την εβδομάδα αυτό είναι αρκετά δύσκολο.

kagia1


Την Δευτέρα οριστικοποιούνται οι αποφάσεις για την καραμπόλα στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 με την έλευση του «Ράδιο Αρβύλα» στις 8 Νοεμβρίου και στις 20.00. Κάποιοι θα μετακινηθούν και κάποιοι θα προβληματιστούν. Όλα μέσα στο τηλεοπτικό παιχνίδι είναι.

Όταν κάνουμε μία συνέντευξη είναι αναπόφευκτα μοναδική. Δεν χρειάζεται να την βαφτίζουμε αποκλειστική. Ειδικά όταν ο συνομιλητής μας δίνει ανά δύο μέρες συνεντεύξεις σε όλες τις εκπομπές και σε όλα τα κανάλια. Η έννοια αυτή έχει αξία, όταν η συνέντευξη θα είναι μία και μοναδική. Ντρέπεσαι πια να το πεις και να το γράψεις το ρημάδι το «αποκλειστικό».

Κλείσιμο
Από τους καλύτερους σεφ στις τηλεοπτικές εκπομπές είναι ο Νικόλας Σακελλαρίου στην ‘Ελένη». Ευφάνταστος, δημιουργικός, κεφάτος. Ωραίο πρόσωπο για τέτοια εκπομπή. Ωραία φυσικά ήταν και η Κατερίνα Ζαρίφη σήμερα καλεσμένη στην Ελένη. Και η χημεία της με τον Ουγγαρέζο είναι δεδομένη και απερίγραπτη.

Το κουίζ της ημέρας: Ποια καθημερινή σειρά ολοκληρώνεται στις γιορτές; Αντε και καλό Σαββατοκύριακο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης