Σπύρος Νικολαΐδης: «Η Άντζελα Γκερέκου είναι ένας υπέροχος άνθρωπος»

Σπύρος Νικολαΐδης: «Η Άντζελα Γκερέκου είναι ένας υπέροχος άνθρωπος»

Μεταξύ άλλων, ο νεαρός ηθοποιός μιλά για τον ρόλο του στη «Γη της Ελιάς»

SPUROS
Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» συνάντησε τον Σπύρο Νικολαΐδη, τον κούκλο «σύντροφο» της Άντζελας Γκερέκου στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς». Ο νέος καλλιτέχνης εξέφρασε τις σκέψεις του για την απόκτηση οικογένειας, ενώ έκανε λόγο για τα…περίεργα μηνύματα που δέχεται στα social media.

«Η Άντζελα Γκερέκου είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Δέσαμε από την πρώτη στιγμή. Ο ρόλος του Δημήτρη μου αρέσει πολύ, ο τρόπος που ελίσσεται. Είναι χειριστικός, είναι συναισθηματικός, ενώ κοιτάζει το συμφέρον του. Τα έχει όλα αυτός ο χαρακτήρας», υποστήριξε για τη συνεργασία του με την Άντζελα Γκερέκου και τον ρόλο του στο σίριαλ «Η Γη της Ελιάς».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με το μόντελινγκ και τη βράβευσή του. «Ξεκίνησα με το μόντελινγκ, αλλά πάντα ήθελα να γίνω ηθοποιός. Μου ήρθαν κάποιες ευκαιρίες στα 15 μου να ξεκινήσω το μόντελινγκ. Έχω αναδειχθεί ο πιο ωραίος άνδρας του 2020 για την Ελλάδα. Όταν το έμαθα, ήθελα να φωνάξω "Μαμά, τα καταφέραμε"».

Ακόμα, αναφέρθηκε στις σπουδές του στο εξωτερικό, δηλώνοντας ότι: «Όταν αποφάσισα να πάω στο Λος Άντζελες, το σχέδιο ήταν να πάω για λίγο, αλλά τελικά έκατσα και σπούδασα εκεί. Γύρισα πίσω λόγω κορωνοϊού. Τα πράγματα ξεκίνησαν να είναι πολύ δύσκολα εκεί».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf4v8x06uveh-st)


Ο Σπύρος Νικολαΐδης αποκάλυψε, επίσης, ότι έχει δεχτεί προτάσεις για ριάλιτι. Ωστόσο, δεν είναι κάτι που θα επέλεγε να κάνει τώρα.

«Δεν έχω φτάσει κοντά στο γάμο, αλλά θέλω να κάνω οικογένεια και να γίνω νέος μπαμπάς. Πλέον κάποιες γυναίκες ντρέπονται να με φλερτάρουν, ενώ άλλες είναι πιο παρορμητικές. Στα social media γίνεται χαμός», σημείωσε ο ίδιος για το πώς τον προσεγγίζουν οι γυναίκες.

Κλείσιμο
Τέλος, για την αγάπη του για τον αθλητισμό, υποστήριξε: «Ο αθλητισμός αν δεν είναι η πρώτη μου φύση, είναι η δεύτερη. Με κέρδισαν οι πολεμικές τέχνες. Επέλεξα να το κρατήσω ως χόμπι και όχι ως επάγγελμα».



Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: Ενοχή για απόπειρα ανθρωποκτονίας πρότεινε ο εισαγγελέας για την Κακαράντζουλα

Αξιολόγηση: «Σκονάκι» στους δασκάλους από τη ΔΟΕ - Πώς επιχειρείται σαμποτάζ στη διαδικασία

Με νέα ροζ βίντεο απειλεί ο Τούρκος αρχιμαφιόζος Πέκερ τους πολιτικούς στα κατεχόμενα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης