Άγριες Μέλισσες: Ποια είναι η ερωτική αντίζηλος της Μυρσίνης;

Άγριες Μέλισσες: Ποια είναι η ερωτική αντίζηλος της Μυρσίνης;

Οι αποκαλύψεις και οι ανατροπές δεν έχουν τέλος στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1

mursini2010
Οι Άγριες Μέλισσες επιφυλάσσουν στο τηλεοπτικό κοινό πολλές εκπλήξεις και ανατροπές στα επόμενα επεισόδια. Ο Δούκας που στο χθεσινό επεισόδιο τον είδαμε να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο στο δικαστήριο θα τον δούμε να αθωώνεται με τη βοήθεια του Ακύλα και της Αντιγόνης, προκαλώντας την οργή και την κατακραυγή όλων. Η παρουσία της Αντιγόνης όμως, προκαλεί την έκρηξη της Μυρσίνης, η οποία της δίνει τελεσίγραφο να φύγει από τη ζωή τους.

Ο Ακύλας αλλά και η Μυρσίνη, στις Άγριες Μέλισσες, είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να βοηθήσουν τον Δούκα στο δικαστήριο. Ο καθένας, βέβαια, ενδιαφέρεται για εκείνον, για τους δικούς του λόγους. Ωστόσο, οι καταθέσεις που καίνε τον Δούκα στριμώχνουν το δικηγόρο του και όλα μοιάζουν χαμένα για τον άλλοτε κραταιό άρχοντα του Διαφανίου. Όμως, η εμφάνιση της Αντιγόνης στο δικαστήριο, όπως θα δούμε, ανατρέπει τα πάντα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο περιοδικό «MYtv».

matsaggou1


Η Αντιγόνη, η οποία είναι φίλη της Μυρσίνης, έπειτα από συνεννόηση με την ίδια και τον Ακύλα, καταθέτει πως τη βραδιά του φόνου του Θέμελη ο Δούκας βρισκόταν μαζί της. Η Αντιγόνη δίνει άλλοθι στον Δούκα, ο οποίος έπειτα από αυτό ελπίζει στην αθώωσή του. Λίγες μέρες μετά, στις Άγριες Μέλισσες, το δικαστήριο ανακοινώνει την απόφασή του, ενώ στην αίθουσα βρίσκονται και οι αδερφές Σταμίρη. Όλοι μένουν εμβρόντητοι από την απόφαση. Ο Δούκας γι’ ακόμη μία φορά αθωώνεται και η απόφαση του δικαστηρίου προκαλεί την οργή όλων.

Η παρουσία της Αντιγόνης στην οικογένεια Σεβαστού προμηνύει πολλές εκπλήξεις και ανατροπές. Η Αντιγόνη με την πρόφαση πως θέλει να κάνει ένα αφιέρωμα στην καπνοβιομηχανία του Δούκα, βρίσκεται συνεχώς κοντά του. Ωστόσο, φαίνεται να γνωρίζει περισσότερα για το παρελθόν του Δούκα και της οικογένειά του απ’ όσο δείχνει. Η ίδια αποκαλύπτει στον Σεβαστό ένα μυστικό που θα τον συγκλονίσει στις Άγριες Μέλισσες. Η Αντιγόνη δεν σταματά να δείχνει το ενδιαφέρον της για τον Δούκα και προσπαθεί να περνάει χρόνο μαζί του. Φυσικά, οι κινήσεις της γίνονται γρήγορα αντιληπτές από τη Μυρσίνη, η οποία βλέπει πια στο πρόσωπο της φίλης της μια ερωτική αντίζηλο.

Κλείσιμο
matsaggou2


Για πρώτη φορά, στις Άγριες Μέλισσες, μια άλλη γυναίκα μπαίνει στη ζωή του Δούκα και η Μυρσίνη έχει μια έκρηξη ζήλιας προσπαθώντας με κάθε τρόπο να οδηγήσει την Αντιγόνη στην απόφαση να εξαφανιστεί από τη ζωή τους. Μάλιστα, η ίδια δίνει τελεσίγραφο στη γυναίκα να μην ενοχλήσει ξανά τον άντρα της και την οικογένειά τους. Ωστόσο, ο Δούκας στρέφεται στην Αγορίτσα μήπως μάθει κάτι περισσότερο για το παρελθόν του πατέρα του, καθώς η Αντιγόνη του μιλάει με αινίγματα αφήνοντάς του πολλά ερωτήματα.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Σήμερα τα «αποκαλυπτήρια» από τον Παπανδρέου

Βιασμός 8χρονης στη Ρόδο: Ψάχνουν συνεργούς της θείας – Τι λέει ο παππούς στο protothema.gr

Ζακ Κωστόπουλος: Σήμερα η δίκη για τον θάνατό του - Έξι κατηγορούμενοι στο εδώλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης