Σελίν Ντιόν: Ανέβαλε την πρεμιέρα του σόου της στο Λας Βέγκας λόγω «σοβαρών και επίμονων μυικών σπασμών»

Σελίν Ντιόν: Ανέβαλε την πρεμιέρα του σόου της στο Λας Βέγκας λόγω «σοβαρών και επίμονων μυικών σπασμών»

Δείτε τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η 53χρονη τραγουδίστρια - «Πρέπει να εστιάσω στην ανάρρωσή μου»

celine_dion
Την πρεμιέρα του νέου της σόου στο Λας Βέγκας ανέβαλε η Σελίν Ντιόν, επικαλούμενη προβλήματα υγείας, και πιο συγκεκριμένα «αναπάντεχα συμπτώματα» που την εμπόδισαν από το να συμμετέχει στις πρόβες.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε εχθές Τρίτη, τo Resolts World Theatre επισημαίνει ότι όλες οι παραστάσεις της 53χρονης τραγουδίστριας που επρόκειτο να ξεκινήσουν στον συγκεκριμένο χώρο από τις 5 Νοέμβρη θα μεταφερθούν μετά τις 5 Φεβρουαρίου. «Η Σελίν βιώνει το τελευταίο διάστημα σοβαρούς και επίμονους μυικούς σπασμούς που την εμποδίζουν από το να ανέβει στη σκηνή. Η ιατρική της ομάδας συνεχίζει την αξιολόγηση της κατάστασής της και τη θεραπεία της. Παρ' όλα αυτά, τα συμπτώματα που βιώνει δεν της επιτρέπουν να συμμετέχει στις συνεχιζόμενες πρόβες για το νέο σόου» αναφέρεται χαρακτηριστικά.



«Είμαι πολύ λυπημένη με αυτό που συνέβη», ανέφερε σε δική της δήλωση η ίδια η βραβευμένη με Γκράμι τραγουδίστρια. «Η ομάδα μου κι εγώ εργαζόμασταν για το νέο σόου για τους τελευταίους οκτώ μήνες, και το γεγονός ότι δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε πρεμιέρα τον Νοέμβρη μου προκαλεί ανείπωτη θλίψη» συμπληρώνει η Ντιόν, εξηγώντας ότι αυτό που την κάνει περισσότερο να νιώθει άσχημα είναι ότι «θα απογοητεύσει όλους τους φαν που σχεδίαζαν ήδη το ταξίδι τους στο Λας Βέγκας» για να τη δουν.

«Τώρα όμως πρέπει να εστιάσω στην ανάρρωσή μου... Θέλω να το ξεπεράσω αυτό το συντομότερο δυνατόν», καταλήγει η 53χρονη.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση για την αναβολή της πρεμιέρας, η παγκόσμια περιοδεία Courage World Tour της Ντιόν αναμένεται να συνεχιστεί στις 9 Μαρτίου. Επίσης, όσοι φαν της τραγουδίστριας είχαν ήδη αγοράσει εισιτήριο για τις ακυρωθείσες ημερομηνίες στο Λας Βέγκας, θα λάβουν επιστροφή χρημάτων αυτόματα.


Ειδήσεις σήμερα:

Είχε γυμνές φωτογραφίες με τις δύο κουνιάδες του - Είπε στο δικαστήριο ότι τον παγίδευσαν

«Φουντώνουν» οι φήμες: Το Facebook σχεδιάζει να αλλάξει όνομα και μάλιστα πολύ σύντομα!

ΕΦΚΑ: Πώς θα ξεμπλοκάρουν τη σύνταξή τους οι οφειλέτες επαγγελματίες και αγρότες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης