Αφήστε ήσυχες τις «Άγριες Μέλισσες» - «Πετάει» φέτος ο Ουγγαρέζος

Αφήστε ήσυχες τις «Άγριες Μέλισσες» - «Πετάει» φέτος ο Ουγγαρέζος

Αρχισε ένα παιχνίδι το οποίο ωραίο δεν το λες - Και αθώο δεν το λες

ouggarezos
«Δε συνηθίζουμε να διαψεύδουμε οτιδήποτε γράφεται για τη σειρά, εκτός αν υπάρχει λόγος. Και τώρα υπάρχει. Γιατί το παρακάτω απόσπασμα από πρόσφατο δημοσίευμα, μας καταλογίζει κάτι στο οποίο είμαστε τελείως αντίθετοι ως δημιουργοί. Όχι, δεν αλλάζει τίποτα στην πλοκή και στην ιστορία όπως την έχουμε σχεδιάσει για την τρίτη σεζόν. Τα σενάρια είναι γραμμένα για τους επόμενους τρεις μήνες, γυρίζονται κανονικά και ουδέποτε θα ακυρώναμε τον σχεδιασμό που κάνουμε μήνες τώρα με όρους τηλεθέασης. Σεβόμαστε τους τηλεθεατές που μας παρακολουθούν και την ιστορία που υπηρετούμε χωρίς συμβιβασμούς τα τελευταία δύο χρόνια». Με αυτήν την ανάρτηση η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης βάζουν φρένο σε όσα αλόγιστα λέγονται και γράφονται για τις «Αγριες Μέλισσες». Σε όσα προσβάλλουν τους δημιουργούς μιας σειράς που έβαλε την βάση για την εκτίναξη της μυθοπλασίας, την βάση στην οποία πάτησαν όλοι γύρω γύρω, άσχετα με το αν ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να αλλάξει ρότα. Οι «Μέλισσες» δεν έγιναν και δεν γίνονται εύκολα. Είμαι σε θέση να γνωρίζω πως κάποιοι από τους δημιουργούς δεν κοιμούνται μέχρι να έρθει το ραβασάκι με τα νούμερα, κάποιοι κλαίνε πάνω από τις μετρήσεις της αποδοχής του κόσμου. Στις «Μέλισσες» όλα γίνονται με ψυχή. Ας αφήσουμε λοιπόν αυτή την ομάδα, αυτή τη δουλειά έξω από τα παιχνίδια των όσων «λέγονται και γράφονται». Δεν είναι όλα για όλους, μάγκες.

agriesmelisses


«Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πετάει φέτος, είναι απόλαυση, τον χαίρεται η καρδιά μου» μου είπε πριν λίγη ώρα η μητέρα μου. Μία τέτοια μέρα που συμπληρώνονται δύο χρόνια από τον χαμό της μαμάς του Δημητρού μου, μία τέτοια φράση του την αφιερώνω με αγάπη. Γιατί τηλεόραση είναι οι άνθρωποι όταν σβήνουν τα φώτα. Τηλεόραση είναι αυτό που μένει όταν οι κύκλοι κλείνουν και αρχίζει το μέτρημα. Το ουσιαστικό. Ο Δημήτρης πέρασε δύσκολα και πάλεψε με θηρία και απώλειες. Φέτος, πετάει. Είναι πιλότος στο αεροπλάνο της καριέρας του και των συναισθημάτων του. Και μακάρι να προσγειωθεί στον προορισμό που έβαλε σημάδι…

Η ΕΡΤ2 αλλάζει και όπως ενημερωνόμαστε επισήμως για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, θα επιχειρήσει να καινοτομήσει σε διάφορα επίπεδα, τόσο στο περιεχόμενο των εκπομπών, στην κινηματογράφηση, στη θεματολογία όσο και στους παρουσιαστές, αφού θα δούμε 10 νέες εκπομπές και 15 νέα πρόσωπα.

Κλείσιμο
Αρχικά, η ΕΡΤ2 θα δημιουργήσει ζώνες προγράμματος, ώστε το κοινό της να μπορεί να γνωρίζει τι θα παρακολουθεί στη διάρκεια της ημέρας. Καθημερινά, μετά την πρωινή παιδική ζώνη θα υπάρχουν εκπομπές γαστρονομικού ενδιαφέροντος ελληνικής και ξένης παραγωγής, ενώ θα ακολουθεί μια ζώνη με επιλεγμένα ξένα ντοκιμαντέρ (ταξιδιωτικά, τέχνης, lifestyle, επιστήμης). Τη σκυτάλη θα παίρνουν οι νέες παραγωγές της ΕΡΤ2 για το 2021-22. Στη βραδινή ζώνη θα προβάλλονται επιλεγμένες ξένες σειρές και η ξένη ταινία των 22:00, με ποιοτικές επιλογές από τον ευρωπαϊκό και τον αμερικανικό κινηματογράφο. Μακάρι να πετύχει το στοίχημα.

Συνάδελφοι, ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί με τα αποκλειστικά των καναλιών που δουλεύουμε… Στο πιάτο μας τα φέρνουν. Και περισσότερο τακτ με τους απέναντι δεν βλάπτει. Εχουν καριέρα, δεν τους την χάρισαν οι υποψήφιοι για τα ριάλιτι όταν αποκαλύφθηκαν τα ονόματά τους. Γελάνε και τα βράχια.

Κουίζ: Ηρθε η ώρα του αποχωρισμού. Ποια παρουσιάστρια αρχίζει να το σιγοτραγουδά σε συνεργάτη της στο πάνελ της εκπομπής της;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης