GNTM 4: Το διαδραστικό μάθημα της Κουλιανού, το «catwalk battle» και η συγκίνηση του top model των '90s - Δείτε βίντεο

GNTM 4: Το διαδραστικό μάθημα της Κουλιανού, το «catwalk battle» και η συγκίνηση του top model των '90s - Δείτε βίντεο

Στο μάθημα με τίτλο "Iconic catwalks", ο κάθε διαγωνιζόμενος είχε την ευκαιρία να κάνει εξάσκηση και να  περπατήσει μαζί  με τη Βίκυ - Η «μάχη» με τα ρούχα  του σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη και η ... αντίδραση του Twitter

pjimage__6_
Μία μεγάλη έκπληξη περιέμενε τα μοντέλα του GNTM 4 στο επεισόδιο της Δευτέρας. Η Βίκυ Κουλιανού, με φόρα από τις διεθνείς πασαρέλες των '90s, έκανε είσοδο στο σπίτι του ριάλιτι μόδας του Star, για να μεταλαμπαδεύσει στα επίδοξα μοντέλα τις γνώσεις της πάνω στη πασαρέλα. Το καταξιωμένο μοντέλο παρέδωσε ένα διαδραστικό μάθημα πασαρέλας.

Χαρακτηριστικά το top model της δεκαετίας του 1990 σημείωσε: «Το modeling δεν είναι μια δουλειά πανεύκολη, που απλά σε βάφουν και είσαι ωραίος. Είναι μια δουλειά δύσκολη και μια δουλειά που απαιτεί να χτίζεται ισχυρή προσωπικότητα και να δουλεύετε πολύ με τον εαυτό σας. Να πιστεύετε πολύ σε αυτόν γιατί θα σας τον ακυρώσουν άπειρες φορές και θα σας κάνουν να χαρείτε πολλές φορές αλλά ως επί των πλείστων θα σας ακυρώσουν… Σήμερα το μάθημα το δικό μου πέρα από το catwalk ξεκινά από μια μποέμικη ψυχολογία που οφείλουν να έχουν όλα τα μοντέλα. Τα μοντέλα πρέπει να είναι ταξιδευτές, του σώματος, του πνεύματος, της κίνησης και του βλέμματος.»

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf2mrojcw501-sf)


Στο χθεσινό επεισόδιο τα υποψήφια μοντέλα του GNTM περίμενε ακόμα ένας καλεσμένος έκπληξη, μιας στη δοκιμασία αποχώρησης κλήθηκαν να κάνουν πασαρέλα σε ένα fashion show που καταρρίπτει τα έμφυλα στερεότυπα στη μόδα, με τα ρούχα και την υπογραφή του σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf2nhzdlw0m9-sf)
Κλείσιμο


Τα μοντέλα θα έπρεπε να περπατήσουν σε ζευγάρια και να φοράνε ακριβώς τα ίδια ρούχα, ενώ στο τέλος της πασαρέλας θα έπρεπε να ποζάρουν για τη φωτογραφία που θα τους κάνει να συνεχίσουν στο διαγωνισμό. Λίγο πριν την πασαρέλα, οι παίκτες έπρεπε να χωριστούν σε δύο ομάδες. Ο Στυλιανός που είχε την καλύτερη φωτογραφία από την προηγούμενη δοκιμασία, μπήκε αρχηγός της μιας ομάδας, ενώ επέλεξε ως αντίπαλο αρχηγό τον Γιάννη. Ο Στυλιανός επέλεξε στην ομάδα του, τους Κωνσταντίνο, Θοδωρή, Αγάπη, Όλγα, Ντίνο, Μαρία και Θάνο. Έτσι στην ομάδα του Γιάννη πήγαν οι Κυβέλη, Αγγαίος, Ειρήνη, Ναπολέων, Άννα, Βασίλης και Ραφαέλα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf2nm4dluep5-sf)


Fittings, ετοιμασίες και στρατηγικές επιστρατεύονται, ώστε τα μοντέλα να εντυπωσιάσουν τους τέσσερις κριτές, τον coach τους, τη Βίκυ Κουλιανού και φυσικά τον σχεδιαστή, που παρακολουθούν με ενδιαφέρον ένα ατμοσφαιρικό fluid catwalk.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf2o5jz8anhl-sf)


Η νικήτρια ομάδα είχε ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Ένας από τους παίκτες θα επιλεγεί από τον Στέλιο Κουδουνάρη για να φωτογραφηθεί στην καμπάνια των ρούχων του!.

Η Βίκυ Κουλιανού δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της για το αποτέλεσμα κι ανέφερε στο τέλος: «Με συγκινήσατε. Είναι πάρα πολύ ωραία αυτή η παραγωγή αλήθεια, μπράβο σας για όλα κι όλους. Κάνετε υπέροχη δουλειά όλα αυτά τα χρόνια και τα φετινά παιδιά, που εγώ γνώρισα, με ακούγατε τόσο ωραία κι ήσασταν παρέα μαζί μου. Είχαμε γίνει ένα από ένα σημείο και μετά. Σας ευχαριστώ αλήθεια ήσασταν κούκλοι και κούκλες.» Οι συμμετέχοντες του GNTM δεν γινόταν να μείνουν ασυγκίνητοι με όσα τους έλεγε η Βίκυ Κουλιανού.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf2pvq88no75-sf)


Η εμφάνιση της Κουλιανού στον διαγωνισμό μόδας έβαλε "φωτιά" στα social media, με τους χρήστες να αποθεώνουν την φυσική ομορφιά της ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εξέφρασαν την επιθυμία τους να πάρει θέση στην κριτική επιτροπή.










Ειδήσεις σήμερα:

Στο μικροσκόπιο της εφορίας οι καταθέσεις του 2015!

Στις 10 στη Βουλή η σύγκρουση Μητσοτάκη - Τσίπρα για την πανδημία

Ο Γρηγόρης Πετράκος (με rapid test) έκανε πρεμιέρα στο εμβολιασμένο κοινό του

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης