Ξανθή Τζερεφού: «Βίωνα bullying, έγινα plus size μοντέλο και όλοι με αποκαλούσαν χοντρούλα»

Ξανθή Τζερεφού: «Βίωνα bullying, έγινα plus size μοντέλο και όλοι με αποκαλούσαν χοντρούλα»

Για την πορεία της στον χώρο του μόντελινγκ και την εμπειρία της από το GNTM μίλησε η πρώην παίκτρια του διαγωνισμού μοντέλων

tzerefou
Για τον φετινό κύκλο του GNTM χωρίς την Βίκυ Καγιά, αλλά και την πορεία της στον χώρο του μόντελινγκ μίλησε η Ξανθή Τζερεφού, το plus size μοντέλο που έγινε γνωστό από την συμμετοχή του στον διαγωνισμό μόδας.

Η πρώην παίκτρια του διαγωνισμού μοντέλων μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο bullying που έχει βιώσει ήδη από πολύ μικρή ηλικία.

«Βίωνα bullying, επειδή ήμουν πολύ ψηλή και αδύνατη. Στο σχολείο με έλεγαν σκιάχτρο και μου φώναζαν: "πώς είσαι έτσι". Μετά, έγινα plus size μοντέλο και όλοι έλεγαν: "γιατί πάει η χοντρούλα;"», ανέφερε αρχικά η Ξανθή Τζερεφού, ενώ παραδέχτηκε πως στο παρελθόν είχε ξεπεράσει τα 70 κιλά, όμως πλέον έπαψε να ζυγίζεται.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf2d7c0aojkh-st)


Σχετικά με το νέο κύκλο του GNTM, ανέφερε: «Χαίρομαι που έχουν και αγόρια στο παιχνίδι, όμως με έχει στεναχωρήσει που δεν έχουν πάρει παιδιά από το δικό μας GNTM, γιατί νιώθω ότι μας έχουν στην γωνιά».

Στην συνέχεια, πρόσθεσε πως η απουσία της Βίκυς Καγιά είναι πολύ αισθητή για την ίδια. «Είναι αισθητή η απουσία της, όμως για να το αποφάσισε... Δίνει χώρο σε μία πιο νέα πιστεύω. Η Βίκυ Καγιά εμένα με βοήθησε πολύ να μπω σε πρακτορείο», τόνισε.




Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκινά δραστηριότητα η Starlink του Έλον Μασκ στην Ελλάδα


Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Αρραβωνιάστηκε τον Τράβις Μπάρκερ - Δείτε στιγμιότυπα από τη ρομαντική πρόταση γάμου


Ρωσία: Αρκούδα επιτέθηκε σε έγκυο θηριοδαμάστρια σε τσίρκο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης