Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Οι άγνωστες πτυχές της σχέσης της με τον Δάνη Κατρανίδη και το δυσάρεστο περιστατικό που βίωσε στο θέατρο

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Οι άγνωστες πτυχές της σχέσης της με τον Δάνη Κατρανίδη και το δυσάρεστο περιστατικό που βίωσε στο θέατρο

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην σχέση που διατηρεί με τον πρώην σύζυγό της και μεταξύ άλλων μίλησε και για την πορεία της στον χώρο του θεάτρου

mirka
Για την σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Δάνη Κατρανίδη, αλλά και τις εμπειρίες της στο θεατρικό σανίδι ανοίχτηκε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπής «Προσωπικά» και έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν, συγκεκριμένα, στα χρόνια της γνωριμίας της με τον πρώην σύζυγό της.

«Στην σχολή, επειδή ήμασταν παιδιά, ήταν τελείως διαφορετικά. Εγώ έκανα διάφορες πολύ χαριτωμένες ζήλιες, την ώρα του μαθήματος. Είναι ένας άνθρωπος που ήταν δίπλα μου και χθες και σήμερα και εύχομαι και αύριο, στο μέλλον μας το κοινό, όποιο κι αν είναι, γιατί είναι από τους πολύ σημαντικούς ανθρώπους. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις αγαπήσει και να έχεις αγαπηθεί και να συνεχίζεις να έχεις μια τέτοια σχέση, που να περνάει σε άλλα επίπεδα», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf1ps94sbtch-st)

Στην συνέχεια, αποκάλυψε ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της στο θέατρο. «Πάνε χρόνια, δεν υπάρχει πια στην ζωή ένας υπέροχος ηθοποιός, που τον θαύμαζα. Μου έκανε μια παρατήρηση στην σκηνή και ήθελα να πεθάνω. Το θέμα είναι ότι είχε δίκιο. Πάνω στην σκηνή όμως, είμαστε εκτεθειμένοι, γυμνοί. Το θεωρώ πολύ σκληρό, γιατί είναι σαν να βάζεις στον αλλο προβολέα. Μου έχει μείνει αυτό», εξήγησε. Παρόλο όμως, που ένιωσε άσχημα, έδωσε τελικά δίκιο σε αυτόν τον ηθοποιό.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf1q9536zyih-st)

Τέλος, εξήγησε πώς προέκυψε το ιδιαίτερο όνομά της, Μίρκα και αναφέρθηκε στο χωριό, που πάντα ήθελε να έχει. «Το όνομά μου είναι Μαρία. Η μητέρα μου όμως, αντιπαθούσε βαθύτατα αυτό το όνομα. Αποφάσισε λοιπόν, να με πει Μίρκα, εμπνευσμένη από μία τσιγγάνα», είπε, ενώ πρόσθεσε σχετικά με την καταγωγή της: «Δεν είναι μεγάλος καημός να μην έχεις χωριό; Είχα αποφασίσει ότι ήμουν από ένα χωριό με βουνό και θάλασσα κι έγραφα φανταστικές εκθέσεις. Η δασκάλα κάλεσε τη μαμά μου τότε, και της είπε να με προσέξει, γιατί έγραφα πολύ αληθοφανείς ιστορίες».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf1pkg82yj1d-st)
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκινά δραστηριότητα η Starlink του Έλον Μασκ στην Ελλάδα


Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Αρραβωνιάστηκε τον Τράβις Μπάρκερ - Δείτε στιγμιότυπα από τη ρομαντική πρόταση γάμου


Ρωσία: Αρκούδα επιτέθηκε σε έγκυο θηριοδαμάστρια σε τσίρκο - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης