The Voice: Οι κριτές μεράκλωσαν και το έριξαν στο τσάμικο - Δείτε βίντεο

The Voice: Οι κριτές μεράκλωσαν και το έριξαν στο τσάμικο - Δείτε βίντεο

Η συγκίνηση του Αργυρού για τον... Παντελίδη και οι διαγωνιζόμενοι που εντυπωσίασαν στην φάση των blind auditions

voice
Ταλέντα από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο συνεχίζουν και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο «Τhe Voice» διεκδικώντας τον τίτλο της καλύτερης «φωνής της Ελλάδας», με τους coaches Κωνσταντίνο Αργυρό, Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου και Σάκη Ρουβά, να κάνουν ότι μπορούν για ανακαλύψουν και να αναδείξουν τον φετινό νικητή του μουσικού διαγωνισμού που προβάλλεται απο την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Μάλιστα στο επεισόδιο της Κυριακής που βρίσκεται ακόμα στην φάση των blind auditions, οι κριτές βρέθηκαν στο τσακίρ κέφι, όταν η Μαρία Αλιφέρη άρχισε να τραγουδάει την γνώριμη Ιτιά. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός από την πρώτη κιόλας νότα γύρισε την καρέκλα του, ο Σάκης Ρουβάς ανέβηκε κυριολεκτικά στην καρέκλα και πάτησε το κουμπί με το πόδι καθώς έκανε χορευτική φιγούρα και η Έλενα Παπαρίζου τραγουδούσε με το χαμόγελο στα χείλη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf1yhkjg6r95-sf)


Στη συνέχεια οι κριτές ζήτησαν από την διαγωνιζόμενη να ερμηνεύσει ακόμη μια φορά το τραγούδι πιάστηκαν χέρι- χέρι και έσυραν τον χορό στο πλατό.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf1z1nyggou9-sf)
Κλείσιμο


Εντυπωσιασμένοι φάνηκαν οι κριτές και με την ερμηνία της Αμαλίας Ποθητάκη. Η 22χρονη τραγουδίστρια από την Καβάλα επέλεξε να προσπαθήσει να κάνει μια αρχή στο… όνειρο του τραγουδιού με το κομμάτι «Angel» και κατάφερε, να κερδίσει τους τέσσερις κριτές.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf1x549d4mjt-sf)


Ακόμα ένας διαγωνιζόμενος που άρεσε ήταν ο Γιώργος Καραγιάννης από τα Τρίκαλα. Ο υδραυλικός στο κύριο επάγγελμά του που απασχολείται στο συνεργείο του πατέρα του κέρδισε, με το τραγούδι του Παντελίδη “Τα σχοινιά σου” που ερμήνευσε, τον Σάκη Ρουβά με τη φωνή του, που του έδωσε την ψήφο του και πέρασε στη επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf1wroep7oe1-sf)


Ο κριτής που φάνηκε να... ταξιδεύει κατα τη διάρκεια της ερμηνείας ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος στο τέλος δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή του.

«Με ταξίδεψες σε έναν φίλο, που αγαπώ και αγαπούσα πάρα πολύ και θα συνεχίσω να τον αγαπάω και να τον τραγουδάω σε όλη μου τη ζωή. Και ένα υπέροχο κομμάτι. Σε ευχαριστώ πολύ», ήταν τα λόγια του κριτή του «The Voice».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf1wzp3iu221-sf)


Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατάφερε με ένα... τρικ να κερδίσει ακόμα μια ωραία φωνή η οποία ερμηνεύοντας το «Θαλασσάκι μου» κατάφερε να κάνει τους κριτές να ανατριχιάσουν.

Η Δήμητρα Καλλιάρα κατάφερε να ξετρελάνει τους κριτές μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, οι οποίοι προσπάθησαν με κάθε τρόπο να πείσουν τη διαγωνιζόμενη. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf1yztjdsvmh-sf)

Ωστόσο τη διαφορά την έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός καθώς πήγε στο μουσικό όργανο της διαγωνιζόμενης και ξεκίνησε να παίζει εντυπωσιάζοντας τους πάντες. Λίγα λεπτά αργότερα αποκάλυψε πως δεν έπαιζε ο ίδιος αλλά συνεννοήθηκε με την ορχήστρα να παίξουν εκείνοι τις νότες.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf1zxzl7xzbd-sf)


Δείτε πως έχουν διαμορφωθεί οι ομάδες των coaches

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf1ztmc7aay9-sf)



Ειδήσεις σήμερα:

Οι απαρχές του αλβανικού εθνικισμού και οι βαρβαρότητες σε βάρος των Ελλήνων της Ηπείρου (19ος-20ος αι.)

Δεν κάνουν πίσω οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ παρά τις βολιδοσκοπήσεις Παπανδρέου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν είμαι άνθρωπος που κριτικάρει τους άλλους»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης