Η Μέγκι Ντρίο, η Δήμητρα Αλεξανδράκη και το... κακό πρωινό συναπάντημα

Η Μέγκι Ντρίο, η Δήμητρα Αλεξανδράκη και το... κακό πρωινό συναπάντημα

Ήταν θέμα χρόνου να αρχίζουν όλες οι εκπομπές να μοιάζουν μεταξύ τους και όχι για καλό

megki_2
Τι ήταν αυτό που μας έκανες πρωινιάτικα, Ελεονώρα Μελέτη; Τι back to back ήταν ετούτο; Ούτε τον καφέ μας δεν λυπήθηκες. Γιατί εκεί που κάναμε το πρωινό το ζάπινγκ το δυνατό, πέσαμε πάλι πάνω σ’ ένα γνωστό παραλήρημα. Αυτό της Μέγκι Ντρίο, της γυναίκας που νομίζει ότι κάθε φορά που μιλάει μπροστά σε κάμερα είναι ταυτόχρονα διευθυντής προγράμματος, τηλεκριτικός, παραγωγός, παρουσιάστρια, μοντέλο και ψυχολόγος. Το τι άκουσαν τα’ αυτιά μας και δεν πήραν δρόμο να κρυφτούν…

Κι εκεί που πήγαμε να πάρουμε μία ανάσα έπρεπε να ανασκουμπωθούμε πάλι, γιατί μεγάλο θέμα προέκυψε και έπρεπε να ντραπούν όσοι πίστεψαν πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη παντρεύεται και ήταν αληθινό το προσκλητήριο που έφερε στο «Καλό Μεσημεράκι». Ανόητοι, όσοι δεν κατανόησαν πως επρόκειτο για φάρσα και αναστάτωσαν κοινωνία και κανάλια.

alexandraki


Και κάπου εκεί ανάμεσα, να ‘ σου πάλι το έρμο το αυτί μας να το τραβάει η Δήμητρα, γιατί αντί να ασχοληθούμε με το φιλανθρωπικό της έργο εμείς ασχοληθήκαμε με τα παντρολογήματα.

Ευτυχώς όμως ο Κώστας Τσουρός και με γάντι και άνευ τα έβαλε όλα στην θέση τους. Και τα πρόσωπα και τα πράγματα. Γιατί σε κάθε πάνελ πρέπει να υπάρχει ο άνθρωπος που εκφράζει την κοινή λογική και που θα νιώσεις από το σπίτι ότι κάπως έτσι μπορείς να ελπίζεις.

Δεν μας αξίζει πάντως αυτό να το ζούμε, κάποιος έχει βαλθεί να μας ξεκάνει ψυχολογικά. Και μάλλον μας τρολάρει ο αρχισυντάκτης, κύριος Βασίλης Γρηγορόπουλος, θαρρώ…

Το μεσημέρι πάλι, είδαμε «Δυναστεία» στην θέση της «Ελένης», η οποία ως σαν μία Λίντα Εβανς της μεσημεριανής ζώνης περιτριγύριζε τους λαχανοντομάδες του Νικόλα Σακελλαρίου με κότσο βασιλικό και ένα ροζ σατέν φόρεμα υπερπαραγωγή χορεύοντας στο ενδιάμεσο λίγο Κώστα Μπίγαλη. Απίθανος συνδυασμός, κρίμα αν το χάσατε.

liagas
Κλείσιμο


Στο «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας κάνει τις καλύτερες και πιο δημοσιογραφικές συνεντεύξεις. Γιατί ρωτάει αυτά που πρέπει και όχι αυτά που θα ήθελε ο καλεσμένος. Και κάπως έτσι η κυρία Θεοφανία Παπαθωμά όταν ερωτήθηκε για την στάση του συζύγου της Γρηγόρη Πετράκου, είπε την φράση που ήρθε να κάνει τη μέρα νύχτα. «Ο Γρηγόρης Πετράκος θέλει να αφυπνίσει τον κόσμο». Βοήθειά μας, χριστιανοί.

Κι επειδή η στήλη σήμερα έχει κέφια και προσπαθεί να διακωμωδήσει όσα συμβαίνουν, μία παράκληση: Το ότι άνοιξαν τα μπουζούκια σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι πήραμε την ζωή μας πίσω.. Να προσέχουμε τι λέμε από την τηλεόραση. Καραντίνες περάσαμε, δύσκολα έρχονται, σεισμοί και καταποντισμοί, κρίση καυσίμων. Μας φτάνουν αυτά. Μην το «κάψουμε» εντελώς το έρμο. Λυπηθείτε μας.

Το κουίζ μας για καληνύχτα: Ποιοι συνεργάτες εκπομπής φλερτάρουν μέσω Instagram; Χεχεχε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης