Άγριες Μέλισσες: Η αδέκαστη Πηνελόπη και ο... σκοτεινός Μελέτης

Άγριες Μέλισσες: Η αδέκαστη Πηνελόπη και ο... σκοτεινός Μελέτης

Όλα βγαίνουν στο φως για τους ήρωες της σειράς

Meletis_-_Pinelopi
Αποκαλύψεις και δραματικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια των Άγριων Μελισσών. Οι πρωταγωνιστές της σειράς έρχονται συνεχώς αντιμέτωποι με νέες εκπλήξεις και εξελίξεις που τους αλλάζουν τη ζωή. Ενώ τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη δίκη του Δούκα, παράλληλα αποκαλύπτονται κάποιες… άβολες αλήθειες.

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, η Κορίνα έχει διαπιστώσει πως ο Μελέτης έχει πολλά μυστικά που αφορούν το παρελθόν του. Η Πηνελόπη είναι αποφασισμένη να τους θέσει όλους προ των ευθυνών τους προκειμένου να πληρώσουν για όσα έκαναν.

Όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, η Πηνελόπη προσεγγίζει την Κορίνα και της αποκαλύπτει την αλήθεια για τη σχέση της με τον Μελέτη. Η κοπέλα είναι σοκαρισμένη με όσα μαθαίνει. Σύντομα αυτή η αποκάλυψη φτάνει και στα αφτιά του Ακύλα. Όσο, όμως, και να θέλει να ασχοληθεί με αυτό το θέμα, εκείνον αυτό που τον απασχολεί είναι πώς θα καταφέρει να σώσει τον Δούκα από την καταδίκη.

Την ίδια ώρα στις Άγριες Μέλισσες, και ο Μελέτης έχει μεγαλύτερα προβλήματα, καθώς ο Άγγελος είναι αποφασισμένος να τους ξεσκεπάσει. Μάλιστα, ο Μελέτης και ο Άγγελος θα έρθουν αντιμέτωποι σε μια σφοδρή σύγκρουση.

Κι ενώ όλοι στην οικογένεια Μεγαρίτη είναι αναστατωμένοι με την αποκάλυψη της σχέσης του Μελέτη με την ξαδέλφη του, στη δίκη ο Δούκας θα έρθει αντιμέτωπος με δυσάρεστες εξελίξεις.. Η σύλληψη ενός άντρας στις Άγριες Μέλισσες θα τον φέρει ένα βήμα από την ολοκληρωτική καταδίκη του.

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: «Έκαψαν» την Έφη οι καταθέσεις των μαρτύρων - Όσα έγιναν εχθές στη δίκη

H Adele προαναγγέλλει την κυκλοφορία νέου τραγουδιού - Βίντεο

Τσάρλι Σιν: Δεν θα χρειάζεται πλέον να πληρώνει διατροφή στην πρώην σύζυγό του Ντενίζ Ρίτσαρντς

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης