Θλίψη στο Bridgerton: Πέθανε από κορωνοϊό ο 53χρονος στυλίστας της σειράς, Μαρκ Πίλχερ

Θλίψη στο Bridgerton: Πέθανε από κορωνοϊό ο 53χρονος στυλίστας της σειράς, Μαρκ Πίλχερ

Ο σχεδιαστής μαλλιών και μακιγιάζ προκειμένου να κάνει το ταξίδι στην τελετή απονομής των Έμμυ είχε διαγνωστεί αρνητικός σε τεστ για τον κορωνοϊό,  ωστόσο, λίγο μετά την επιστροφή του στο σπίτι, αρρώστησε - «Ήταν εμβολιασμένος και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα», σύμφωνα με το πρακτορείο του

μαρκ_πιλχερ
Ο βραβευμένος με Έμμυ στυλίστας της σειράς «Μπρίτζερτον», Μαρκ Πίλχερ, έφυγε από τη ζωή την Κυριακή σε ηλικία 53 ετών. Ο σχεδιαστής μαλλιών και μακιγιάζ πέθανε από επιπλοκές του κορωνοϊού, παρά το γεγονός ότι ήταν εμοβλιασμένος και με τις δυο δόσεις και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, σύμφωνα με το πρακτορείο του Curtis Brown.

«Με θλίψη επιβεβαιώνουμε ότι ο Marc Elliot Pilcher, υποψήφιος για Όσκαρ και βραβευμένος με Έμμυ σχεδιαστής μαλλιών και μακιγιάζ, πέθανε μετά από μάχη με την Covid-19 την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021», δήλωσε η οικογένειά του στο Variety .

Ο Πίλχερ είχε κατακτήσει στις 11 Σεπτεμβρίου το «Creative Emmy for Outstanding Period And/or Character Hairstyling» για τα χτενίσματα εποχής στη σειρά του Netflix «Bridgerton».

Ο σχεδιαστής προκειμένου να κάνει το ταξίδι στην τελετή είχε διαγνωστεί αρνητικός σε τεστ για τον κορωνοϊό, ωστόσο, λίγο μετά την επιστροφή του στο σπίτι, αρρώστησε.

Οι πρωταγωνιστές και τα μέλη της παραγωγής της δραματικής σειράς του Netflix θρηνούν την απώλεια του στυλίστα.

Η Ιρλανδή ηθοποιός Nicola Coughlan που παίζει την κληρονόμο Penelope Featherstone στη σειρά μοιράστηκε την είδηση του θανάτου του στο Twitter και ζήτησε από τον κόσμο να εμβολιαστεί.

Κλείσιμο


To μήνυμα της Nicola στο Twitter για τον θάνατο του Marc Pilcher

«Τόσο στεναχωρημένη από την απώλεια του Marc Pilcher, του λαμπρού και οραματιστή σχεδιαστή μαλλιών και μακιγιάζ για την πρώτη σεζόν του Bridgerton. Ο Marc ήταν τόσο παθιασμένος με τη δουλειά του και τόσο τρομερά ταλαντούχος. Ούτε πριν από ένα μήνα κέρδισε το πρώτο του βραβείο Emmy. Είναι τραγικό που έφυγε τόσο νωρίς όταν είχε τόσα πολλά ακόμα να κάνει. Ας είναι η είδηση αυτή μια υπενθύμιση ότι ο Covid εξακολουθεί να είναι ένας πολύ πραγματικός και παρών κίνδυνος, εμβολιαστείτε και φορέστε μάσκα για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους.

Ο 53χρονος στυλίστας που μεγάλωσε στο Chatham του Kent έχει δουλέψει στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο από το 2003 και έχει προταθεί για Oscar το 2018 για την ταινία Mary, Queen of Scots με πρωταγωνίστρια τη Saoirse Ronan.

Ειδήσεις σήμερα:

Κομισιόν για Pandora Papers: H Eπιτροπή μάχεται έντονα για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής

Γέμισε η ΜΕΘ στο «Παπαγεωργίου» - Διακομιδή δασωληνωμένων σε άλλα νοσοκομεία

Ανακοινώσεις την Τετάρτη από τον Πλεύρη για τους εμβολιασμένους - Έρχεται «πλαίσιο κανονικότητας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης