Βασίλης Μπισμπίκης: «Μετά τον Μάνο Βόσκαρη, δεν ήθελα να υποδυθώ άλλον κακό»

Βασίλης Μπισμπίκης: «Μετά τον Μάνο Βόσκαρη, δεν ήθελα να υποδυθώ άλλον κακό»

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μιλά για τον ρόλο του στην σειρά του MEGA «Κομάντα και Δράκοι»

mpismpikis
Ο Βασίλης Μπισμπίκης παραχώρησε συνέντευξη στο «7 Μέρες Tv» και εξήγησε γιατί δεν ήθελε να υποδυθεί ξανά έναν τόσο κακό ήρωα, όπως ο Μάνος Βόσκαρης στις «Άγριες Μέλισσες».

Τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, αλλά και τα μηχανάκια της εταιρείας τηλεμετρήσεων σας υποδέχθηκαν με το δεξί. Ποια τα συναισθήματά σας;

Πραγματικά είναι απερίγραπτη η χαρά μου! Εσάς πώς σας φάνηκε; Ρωτάω τον κάθε δημοσιογράφο, τον κάθε συνάδελφο, τον κάθε φίλο με τον οποίο επικοινωνώ. Πιστέψτε με, μετά τον Μάνο Βόσκαρη, δεν ήθελα να υποδυθώ έναν άλλο τόσο κακό άνθρωπο. Είπα «φτάνει»!

Θα ήταν πολύ εύκολο για εμένα να αναλάβω έναν παρόμοιο ρόλο, αλλά θα ήταν πολύ άδικο για την καριέρα μου, γιατί δεν θέλω να μπαίνουν ταμπέλες.

Μέσα από την ψυχή μου είπα το «ναι» στον ήρωά μου, τον Βασίλη Γιαννούλη, έναν καλό άνθρωπο, χήρο αστυνομικό με τρία παιδιά, που μετακομίζει στην Κρήτη για να έχει μία πιο ανθρώπινη ζωή κοντά στη φύση. Έχει μία έφηβη κόρη, την 16χρονη Ναυσικά, και βιώνει αυτήν την δύσκολη συνθήκη που, ως άντρας, καλείται να μιλήσει με την κόρη του για τα προσωπικά της κι όλες τις αλλαγές που γίνονται στο σώμα της.

Έχει κι έναν γιο, τον Γιώργο, τον οποίον και πρέπει να πιστέψει όταν του μιλάει για το αστρικό του ταξίδι, για το φίλο του, τον Ντόντο, και για τη συμμορία των Δράκων. Ταυτόχρονα, έχει να προσέχει και ένα ακόμα σκανταλιάρη μικρό γιο, τον Αλέξανδρο.

Όταν χάνεται ο ένας γονιός, εκτός από τα παιδιά και ο/η σύζυγος που μένει πίσω έχει να αντιμετωπίσει πολύ δύσκολες καταστάσεις. Αναλαμβάνει διπλό ρόλο ως μάνα και πατέρας, αλλά πώς να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και των δύο; Ωστόσο, με την αγάπη όλα τα παλεύεις.

Ο ήρωάς μου, ο Βασίλης, είναι ένας θετικός χαρακτήρας, ώριμος, προκομμένος. Δεν του αρέσει να παιδεύει κανέναν, είναι τόσο καταδεκτικός σε όλα, που όταν το παιδί του θα του πει για αυτό το αστρικό ταξίδι, θα τον αντιμετωπίσει με γλυκύτητα, γιατί θέλει κι αυτός να τον καταλάβει.

Ειδήσεις σήμερα

Έκαναν την Μέρκελ... αρκουδάκι και έχει γίνει ανάρπαστη - Δείτε βίντεο

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς γιορτάζει την «απελευθέρωση» από τον πατέρα της ποζάροντας... ολόγυμνη στον «παράδεισο»

«Πόρτα» από το YouTube σε δύο διάσημους Αμερικανούς αντιεμβολιαστές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης