Η Ελεονώρα, η Δανάη, η Ελένη και η MEGA-λη θηλυκή εταιρεία

Η Ελεονώρα, η Δανάη, η Ελένη και η MEGA-λη θηλυκή εταιρεία

Όλα στο πρόγραμμα εκτός από περιεχόμενο είναι φιλοσοφία, όπως αποδεικνύεται

TV_danai-barka
Η πρωινή ζώνη του Mega, ως τις παρυφές του μεσημεριού, αποδεικνύεται μία ισχυρή δύναμη. Είναι ουσιαστικά ομάδα για πρωτάθλημα. Εκτός από τις τρεις πολύ καλές παρουσιάστριες, η κάθε μία για διαφορετικούς λόγους, υπάρχει μία λογική προγραμματισμού, η οποία συνδυάζει αποτελεσματικά την αναμονή και την συνήθεια.



Η Ελεονώρα Μελέτη παρουσιάζει ένα μαγκαζίνο, το οποίο είναι χτισμένο πάνω σε πολύ γρήγορο ρυθμό, σε εναλλαγές με ταχύτητα και συνδυασμό ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Μοναδική ένσταση οι πολλές συνεντεύξεις και η απουσία θεμάτων – αφιερωμάτων. Πολύ καλός ο Τσουρός, διαφορετικές νότες Πετρουτσέλι και Πάτρας.

Η Δανάη Μπάρκα παρουσιάζει αυτή την στιγμή ένα καλαίσθητο πρωινό, το οποίο θυμίζει το παλιό Mega και το οποίο αποφεύγει το σκληρό κουτσομπολιό όπως και τα δυσάρεστα ή βαριά θέματα. Εδώ σε αντίθεση με την προηγούμενη εκπομπή υπάρχουν θέματα και στήλες πρωτότυπες. Δεν είναι τυχαίο ότι οι φάρσες ήδη χαρτογραφούνται στις επιτυχίες της τηλεόρασης για φέτος. Η Δανάη απελευθερώθηκε και σολάρει δίχως να θυμίζει κάποια άλλη παρουσιάστρια αλλά ούτε και την μαμά της. Είναι ο εαυτός της, είναι δικό της το μπρίο και η όμορφη τρέλα, είναι ένα κορίτσι που αναβλύζει και ξεχειλίζει θηλυκότητα, είναι μία φίλη των συνεργατών της αλλά και των τηλεθεατών. Εκεί εντοπίζεται και η μεγάλη διαφορά.



Την Δανάη ακολουθεί η γυναίκα που θαρρείς πως σε αυτή την ζώνη γεννήθηκε και γι αυτήν γεννήθηκε. Αν και το πλατό αρχικά θύμιζε καταφύγιο στην Αράχωβα, πλέον με αρκετές διορθωτικές κινήσεις έγινε το πλατό της Ελένης. Ιδανικά θα έπρεπε να βγαίνει μέσα από ένα κουφέτο αλλά ας περιμένουμε. Η εκπομπή της ακολουθεί την ρότα που η ίδια χάραξε με συνδυασμό ελληνικών και διεθνών θεμάτων της επικαιρότητας με προσέγγιση ψυχολογική και γυναικεία ματιά. Ιντερμέδια παιχνιδιών και προσωπικών αφηγήσεων, «ενδοεκπομπικά», ας μου επιτραπεί ο όρος, χωρατά και μάρκετινγκ από την ιέρεια του είδους. Εξαιτίας της ψεκάζουν πολλές ανάμεσά μας σπίτια και κεφάλια με αρώματα εδώ και λίγες μέρες.

Η θηλυκή αυτή τριάδα συνδυάστηκε σωστά δημιουργώντας μία αρμονική αλληλουχία δίχως όμως η μία εκπομπή να μοιάζει με την άλλη. Γι αυτό και για τον Σεπτέμβριο κατάφεραν να φλερτάρουν με την κορυφή και δίχως ακρότητες ή βεγγαλικά.

Κλείσιμο
Ο συνδυασμός του Δημήτρη Ουγγαρέζου με την Κατερίνα Ζαρίφη στο my radio 104,6 είναι κάτι παραπάνω από σπαρταριστός. Ιδανικό ζευγάρι και για τα τηλεοπτικά πλατό. Μια ιδέα λέμε…

Σαββατοκύριακο έρχεται, ας ψάξουμε να λύσουμε μία εξίσωση- κουίζ. Όταν και τα δύο μέρη είναι δυσαρεστημένα και ο παρουσιαστής ή η παρουσιάστρια το αφήνουν να φανεί στον αέρα ποιο από τα δύο μέρη αποχωρεί;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης