Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης αποκαλύπτει ότι βρίσκεται πίσω από τις απόπειρες δολοφονίας κατά της Μυρτάλης

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης αποκαλύπτει ότι βρίσκεται πίσω από τις απόπειρες δολοφονίας κατά της Μυρτάλης

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις και στο αποψινό επεισόδιο

Dimittris_Myrtali
Το σημερινό επεισόδιο της σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς» θα έχει πολλές ανατροπές και απρόβλεπτες εξελίξεις. Απόψε στις 21:00, oι ήρωες προβαίνουν σε αποκαλύψεις κι έρχονται αντιμέτωποι με τη σκληρή πραγματικότητα.

Ο Αποστόλης πηγαίνει την Άννα στο νοσοκομείο. Η απόπειρα αυτοκτονίας της, όμως, έχει θορυβήσει όλη την κωμόπολη και κυρίως την Αθηνά. Η εμμονή της Χάιδως με τη βεντέτα δεν αργεί να ξαναφουντώσει και, με αφορμή τους πυροβολισμούς στο νεκροταφείο, αρχίζει πάλι να πιέζει τον Φίλιππο να πάρει εκδίκηση. Ο Φίλιππος, πάνω στην απελπισία του, ζητά τη βοήθεια του Λυκούργου και του εξομολογείται πως αυτός πυροβόλησε τον Στέφανο. Ο Δημήτρης πολιορκεί την Αντιγόνη, εκείνη, όμως, δεν ενδίδει. Ο Στάθης κι η Ιουλία κάνουν μια παρακινδυνευμένη εκδρομή, στο σπήλαιο Δυρού, για να θυμηθούν τα παλιά. Ένα διπλό φονικό αναστατώνει την μικρή κοινωνία κι όλοι απορούν με την αύξηση της εγκληματικότητας στην περιοχή. Ο Πότης αναγνωρίζει τον «Πρωταθλητή» από το σκίτσο της αστυνομίας και σπεύδει να δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες. Ο Δημήτρης στην προσπάθειά του να κερδίσει το χαμένο έδαφος με την Αθηνά, της εκμυστηρεύεται ότι αυτός βρίσκεται πίσω από τις απόπειρες δολοφονίας της Μυρτάλης.

Η_γη_της_ελιας__1_
Η_γη_της_ελιας__2_


Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Κλείσιμο
Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι:

Στέλα Φυρογένη

Στέφανος Κυριακίδης

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης