Ο Πετρετζίκης βάζει όρια και η Ολυμπία του «Kill Bill» κλέβει την παράσταση

Ο Πετρετζίκης βάζει όρια και η Ολυμπία του «Kill Bill» κλέβει την παράσταση

Κάθεται η σκόνη, κάθονται τα νούμερα, ας καθίσουν και τα τηλεοπτικά πρόσωπα ήρεμα…

TV_petretzikis
Εχει πολλή φασαρία έξω. Γι αυτό και ο κόσμος δεν θέλει φασαρία και στην τηλεόραση. Θέλει ηρεμία, θέλει να του αφηγηθείς μία όμορφη ιστορία, να τον ενημερώσεις σωστά, να τον κάνεις να χαμογελάσει, να νιώσει καλά. Ούτε να κρεμαστείς στα κάγκελα θέλει, ούτε να παίξεις το «έργο του τηλεκαβγά» θέλει, ούτε να του πετάξεις στα μούτρα την χλιδή σου, όσο εκείνος χάνει τον ύπνο μετρώντας αντίστροφα ως την επόμενη μισθοδοσία.

Γι αυτό και τα ποσοστά τηλεθέασης αρχίζουν να προσγειώνονται στην πραγματικότητα. Και με ελάχιστες εξαιρέσεις, όλοι το ίδιο περίπου βλέπουν. Κάτι κάτω από 15 και στην ιδανική κατάσταση πάνω από 10. Συνεννοηθήκαμε νομίζω.

Η κουζίνα στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ1 είναι η πιο ζεστή και όχι λόγω θερμοκρασίας αλλά λόγω της ωραίας ιδέας να μπαίνει ένας καλεσμένος και να φτιάχνει απλά και γρήγορα αυτό που ξέρει. Φυσικά και οι συνεντεύξεις του Θανάση και της Νάνσυ είναι εξαιρετικές. Χθες ο Μπέζος και σήμερα η Παπουτσάκη «κέντησαν».

ksenaheria


Κλείσιμο
Στην ΕΡΤ γίνονται πράγματα. Όμως έχουμε εθιστεί στην ιδιωτική τηλεόραση και δεν τους δίνουμε ευκαιρία. Για παράδειγμα η σειρά «Σε ξένα χέρια», που έκανε χθες πρεμιέρα, είναι μακράν καλύτερη από πολλές των ιδιωτικών καναλιών. Ισως όμως το 22.00 την «χαντακώνει». Δείτε το. Φαντάζομαι φυσικά, αν αυτή τη σειρά την είχε τελικά πάρει ο ΑΝΤ1, κάτι που όπως είναι γνωστό, συζητήθηκε και απορρίφθηκε, πόσο διαφορετική θα ήταν η ζώνη των 20.00 ή των 21.00… Αλλά πλέον δεν έχει σημασία. Γιάννης Μπέζος και Ρένια Λουιζίδου εξαιρετικοί.

Αλλαγές στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Το live του «Big Brother» την Παρασκευή «μετακομίζει» στις 22.00. Στις 21.00 θα γίνει η πρεμιέρα της νέας σειράς δραματοποιημένων ντοκιμαντέρ «Ηρωες» του 1821. Μία μεγάλη παραγωγή, ένα διαφορετικό εγχείρημα με υπογραφές σημαντικών επιστημόνων και συντελεστών. Όταν έχεις ερμηνευτές όπως οι Αργύρης Πανταζάρας, Θεοφανία Παπαθωμά, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Αντώνης Καραθανασόπουλος και Σπύρος Σταμούλης, έναν μεγάλο παραγωγό, τον Γιάννη Καραγιάννη, σεναριογράφους και σκηνοθέτες τους Ανιές Σκλάβου και Στέλιο Τατάκη, τον μουσικοσυνθέτη Φοίβο και επιστημονικό σύμβουλο τον εκλεκτό Καθηγητή, Θάνο Βερέμη, τότε έχεις να κάνεις με σπουδαία δουλειά. Αναμένουμε.

Πολύ καλή είναι και η καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ «Μόλις χθες». Ωραία παραγωγή, καλογυρισμένη, γρήγορη πλοκή, από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη στην κατηγορία της.

Όταν είσαι ο Ακης Πετρετζίκης, τότε εσύ βάζεις όρια και κανόνες στην προβολή της προσωπικής ζωής σου. Εσύ επιλέγεις μέχρι που θα πάνε οι κάμερες, πότε και πως. Κι επειδή ξέρεις πολύ καλά, ότι δεν γίνεται να γίνουν όλα κεκλεισμένων των θυρών, δίνεις εσύ το υλικό στους δημοσιογράφους, αφού έχεις καταφέρει να ζήσεις την στιγμή όπως εσύ επέλεξες. Να ζήσετε, Ακη μου, και να χαίρεστε τον Πετρετζίκαρο junior.

xopsonidou


Η εικόνα της Ολυμπίας Χοψονίδου χθες, στην τιμητική εκδήλωση για τον Βασίλη Σπανούλη, είναι μία εικόνα που δεν βλέπουμε συχνά. Είναι η εικόνα μιας γυναίκας που αν και πάντα διακριτική στο πλάι του συζύγου της, καταφέρνει να κυριαρχεί ως παρουσία εδώ και χρόνια. Χθες λοιπόν, έλαμπαν ακόμη και τα δάκρυά της.

Δεν μπορούμε να κλείσουμε δίχως κουίζ. Ποιοι άρρενες συνεργάτες γλωσσοτρώγονται αλλά μπροστά στα φώτα το παίζουν «φιλαράκια»;

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης