Πρίγκιπας Άντριου: Βάζει «πωλητήριο» στο πολυτελές σαλέ στην Ελβετία για να γλιτώσει την μήνυση από την μεσίτρια

Πρίγκιπας Άντριου: Βάζει «πωλητήριο» στο πολυτελές σαλέ στην Ελβετία για να γλιτώσει την μήνυση από την μεσίτρια

Ο δούκας του Γιορκ φέρεται να χρωστάει στην μεσίτρια του πολυτελούς σαλέ περίπου 9 εκατ. - Αναγκάζεται να το πουλήσει και να βρεθεί χωρίς τίποτα απολύτως στην ιδιοκτησία του

αντριου
Τα προβλήματα για τον πρίγκιπα Άντριου, όπως όλα δείχνουν, δεν έχουν τελειωμό. Mετά τις καταγγελίες της Τζιούφρι για σεξουαλική κακοποίηση, βρίσκεται ξανά αντιμέτωπος με τον Νόμο.

Ο Δούκας του Γιορκ αναγκάζεται να βάλει «πωλητήριο στο εξοχικό του», προκειμένου να καταφέρει να αποπληρώσει το ποσό της αγοράς του στην μεσίτριά του, η οποία του έχει υποβάλλει μήνυση για «τεράστιο χρέος».



Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο πρίγκιπας Άντριου το 2014 είχε προχωρήσει στην αγορά ενός σαλέ 7 δωματίων στην Ελβετία μαζί με την πρώην σύζυγό του Σάρα Φέργκιουσον. Κι ενώ λοιπόν, η Ιζαμπέλ ντε Ρούβρ είχε λάβει 22,75 εκατ. δολάρια για την πολυτελή οικεία, ισχυρίζεται πως υπολείπονται ακόμα 9 εκατ. για να ολοκληρωθεί το ζήτημα της πώλησης. Διαφορετικά, ο δούκας του Γιορκ θα έχει στο βιογραφικό του... μία ακόμα μήνυση.

Κλείσιμο
Αν και δεν έχει εκτιμηθεί ακόμα, η αξιοπιστία των ισχυρισμών της, καθώς η βασιλική οικογένεια χαιρόταν τις ανέσεις του σαλέ τα τελευταία χρόνια, χωρίς καμία ενόχληση, νομικά δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, αφού δεν υπάρχουν τα έγγραφα, που επιβεβαιώνουν την ολοκλήρωση της αγοράς και την τήρηση των συμβολαίων.



Σύμφωνα με την Daily Mail, για την εν λόγω επένδυση ο πρίγκιπας Άντριου είχε ζητήσει οικονομική ενίσχυση από την μητέρα του Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία του παραχώρησε το -διόλου ευκαταφρόνητο- ποσό των 22,75 εκατομμυρίων. O ίδιος θα πουλήσει τελικά, το σαλέ στην τιμή των 17 εκατ. δολαρίων.

Πρόκειται για την μοναδική ιδιοκτησία, που είναι ακόμα, καταχωρημένη στο όνομα του πρίγκιπα Άντριου. Οπότε, αν καταφέρει τελικά να την πουλήσει, ο αγαπημένος γιος της Βασίλισσας θα βρεθεί να μην έχει τίποτα στην ιδιοκτησία του. Ακόμα και η κατοικία, στην οποία ζει με την Σάρα Φέργκιουσον αποτελεί ιδιοκτησία της Βασίλισσας Ελισάβετ.




Ειδήσεις σήμερα:

Αποσωληνώθηκε ο Βασίλης Λεβέντης - Σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάστασή του

Pfizer: Στον FDA τα δεδομένα για τη δοκιμή του εμβολίου σε παιδιά 5-12 ετών

Πάνω από 1,5 εκατομμύριο αντιγριπικά εμβόλια στα φαρμακεία από την 1η Οκτωβρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης