Γουίλ Σμιθ: «Ο πατέρας μου ήταν η ευλογία και παράλληλα η μεγαλύτερη πηγή πόνου στη ζωή μου»

Γουίλ Σμιθ: «Ο πατέρας μου ήταν η ευλογία και παράλληλα η μεγαλύτερη πηγή πόνου στη ζωή μου»

Παρά την κακοποιητική φύση του πατέρα του, ο ηθοποιός υποστηρίζει πως ήταν αυτός που τον οδήγησε σε αυτό που είναι σήμερα - Σε ηλικία 9 ετών τον είδε να χτυπάει με μανία το κεφάλι της μητέρας του

Will-Smith-and-his-Dad
«Ο πατέρας μου με βασάνιζε. Και παράλληλα, ήταν ένας από τους πιο υπέροχους άνδρες που γνωρίζω», αναφέρει ο Γουίλ Σμιθ στο βιβλίο του με τίτλο «Will».

Στην πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό GQ, o ηθοποιός, αναφέρθηκε στον πατέρα του, ο οποίος έφυγε από την ζωή το 2016 από καρκίνο και δήλωσε πως παρά την -μερικές φορές- κακοποιητική του συμπεριφορά, ήταν εκείνος που τον οδήγησε σε αυτό που είναι σήμερα.



«Ήταν μία από τις μεγαλύτερες ευλογίες στη ζωή μου και επίσης μία από τις μεγαλύτερες πηγές πόνου στη ζωή μου», συνεχίζει στο βιβλίο του. Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, το πρώτο ακραίο περιστατικό, που συνέβη μπροστά του ήταν στην τρυφερή ηλικία των εννέα ετών. Ο πατέρας του, Γουίλαρντ, σε ένα ξέσπασμά του, ξεκίνησε να χτυπάει με μανία το κεφάλι της μητέρας του. Εκείνος σοκαρισμένος από το θέαμα, έμεινε παγωμένος να κοιτάζει, ανήμπορος να αντιδράσει. «Αυτό με έκανε εώς και σήμερα να νομίζω ότι ήμουν ένας ανίκανος, που φοβάται να παρέμβει», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στην συνέντευξη που παραχώρησε.

smith


Κλείσιμο
Όπως εξήγησε αργότερα, ίσως η κακοποιητική φύση του πατέρα του οδήγησε τον ίδιο στην «κωμική οδό». «Είδα τόσα πράγματα, όταν ήμουν παιδί, που ίσως αυτό λειτούργησε σαν μηχανισμός άμυνας. Η κωμωδία εξουδετερώνει την αρνητικότητα, άρα είναι απίθανο να έχεις μέσα σου θυμό, μίσος ή βία εάν περικυκλώνεσαι από πράγματα που σου προκαλούν γέλιο».

Τέλος, ο ηθοποιός ανέφερε πως κατάφερε να μιλήσει για τον πατέρα του δημόσια και να «αγκαλιάσει» και την «αρνητική του πλευρά» μόνο όταν εκείνος έφυγε από την ζωή. Όπως αναφέρει, ποτέ πριν δεν ένιωσε έτοιμος. Όταν όμως, τελικά το έκανε, η εξομολόγησή λειτούργησε για εκείνον σαν κάθαρση.



Το βιβλίο του με τίτλο «Will» θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου.




Ειδήσεις σήμερα:

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισε τέσσερις ιστοσελίδες ψεκ με fake news για covid

Σοφία Μουτίδου: Από την αποθέωση στη σταύρωση, σε 1.200 δευτερόλεπτα


Μακρόν για Ελλάδα: Η φιλία μεταξύ των δύο χωρών μας είναι γερή και συνεχίζεται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης