Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι ιέρεια»

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι ιέρεια»

Η κριτής του ριάλιτι μοντέλων μίλησε για το νέο κύκλο του «GNTM», την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά και την άφιξη της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου

zenevie
Αναφερόμενη στο «Greece's Next Top Model 4», δήλωσε: «Φέτος είναι άλλη μία χρονιά που το "GNTM" πρωτοτυπεί, δεν κρύβεται και μπαίνει σε μία διαδικασία που θα δείτε θέματα και αποστολές, που έχουν να κάνουν με το σήμερα. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη για το επίπεδο και των παιδιών και των αποστολών. Κάθε χρόνο το επίπεδο των παιδιών που έρχονται είναι υψηλότερο».

Η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει την Βίκυ Καγιά, αφού αδιαμφισβήτητα άφησε το δικό της μοναδικό στίγμα στο διαγωνισμό μόδας. «Χωρίς τη Βίκυ στο "GNTM" στην αρχή ήταν σοκ, γιατί είναι η Βίκυ. Όταν το μάθαμε, δεν μου έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση, γιατί μας το έλεγε πως δεν αντέχει άλλη χρονιά και ήθελε να κάτσει με τα παιδιά της», τόνισε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή «Breakfast@Star».

Έπειτα, συμπλήρωσε: «Οπότε όταν ένας άνθρωπος δεν νιώθει πια αυτό που νιώθουν οι υπόλοιποι που καθόμαστε μέχρι τις 3 το πρωί και είμαστε 200 άτομα…Πιστεύω πραγματικά ότι το "GNTM", εάν βλέπατε το backstage, είναι μία εκπομπή από μόνο του. Περνάμε τέλεια. Πρέπει να περνάς τέλεια και να σου αρέσει αυτό, γιατί μετά δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις».

Παράλληλα, σχολίασε την προσθήκη της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου στην κριτική επιτροπή: «Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι ιέρεια. Δεν ξέρω αν είναι επειδή είναι και πολύ κοντά στην ηλικία των μοντέλων. Αλλά έχει μία απίστευτη μεταδοτικότητα, όταν τους λέει κάτι ή όταν τους δείχνει τι θέλει να κάνουν. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο».

Δείτε τις δηλώσεις της  Ζενεβιέβ Μαζαρί:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cekjb85rh7yh-sf)



Ειδήσεις σήμερα:

Αρκαλοχώρι: Oλόκληρο τo χωριό καταστράφηκε από τον σεισμό

Μέρκελ: «Να πρoχωρήσουμε γρήγορα στον σχηματισμό κυβέρνησης»

Καιρός σήμερα: Ενίσχυση των βορείων ανέμων στο Αιγαίο - Καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας από Τρίτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης