Στάνκογλου για κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο: Με σόκαρε όταν διάβαζα μαρτυρίες ανθρώπων που τα έζησαν αυτά

Στάνκογλου για κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο: Με σόκαρε όταν διάβαζα μαρτυρίες ανθρώπων που τα έζησαν αυτά

«Λες πώς ήταν δυνατόν να είμαι κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους και να μην έχω πάρει χαμπάρι;», είπε ο ηθοποιός

Giannis_Stankoglou
Σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου ο οποίος μίλησε τόσο για την επιλογή να κάνει φέτος μόνο θέατρο όσο και για το ελληνικό #Metoo και τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως.

«Πήρα ένα ρίσκο φέτος. Ήθελα να καταπιαστώ ολοκληρωτικά με το θέατρο. Έχει να κάνει με την ενδοοικογενειακή βία και με τη φτώχεια. Η σκηνοθεσία δεν είναι κάτι που έχω ξανακάνει, η εμπειρία μου στο θέατρο είναι μεγάλη. Με ενδιαφέρει η προσωπική μου πορεία. Αποτυχία για μένα είναι να είσαι σε ένα θίασο και να περιμένεις να περνάς καλά στη συνεργασία αυτή και να μην συμβαίνει. Θεωρώ ότι πρέπει να έχουμε όρια στις σχέσεις μας. Όρια σεβασμού ο ένας απέναντι στον άλλο. Είναι δύσκολη δουλειά το θέατρο», είπε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι: «'Εχω ζήσει πολύ ωραία πράγματα, που όταν ήμουν μικρός δεν φανταζόμουν ότι θα κάνω. Νιώθω περήφανος που έχω ανοιχτή επικοινωνία με τα παιδιά μου. Πάντα είμαι ερωτευμένος. Στο φλερτ αντιδρώ σαν ένα 47άρη που έχει ζήσει τη ζωή του».

Για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο, ο Γιάννης Στάνκογλου τόνισε ότι: «Πιστεύω ότι μόνο καλό μπορεί να φέρει αυτό που συνέβη και πολύ καλά έκαναν όσοι μίλησαν. Πρέπει να γίνει ένας οργανωμένος αγώνας και προσπάθεια ώστε να κρατηθούν τα όρια. Με σόκαρε όταν διάβαζα μαρτυρίες ανθρώπων που τα έζησαν αυτά. Λες, πώς ήταν δυνατόν να είμαι κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους και να μην έχω πάρει χαμπάρι;»

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cejtp0tgvx35-sf)


Ειδήσεις σήμερα:

Γερμανία: Στη Μπούντεσταγκ η πρώτη τρανσέξουαλ βουλευτής

Γερμανικές εκλογές: Δύο νικητές ή δύο ηττημένοι; - Πρώτο το SPD, αλλά ακόμα και το κόμμα της Μέρκελ μπορεί να βγάλει καγκελάριο

Κορωνοϊός – Θωμαΐδης: Έρχεται αύξηση 200 με 250 κρουσμάτων ημερησίως στην Αττική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης