The Voice: Ο γιός του Ψαριανού, η Μαρία της Eurovision Junior και η... οικογενειακή υπόθεση - Δείτε βίντεο

The Voice: Ο γιός του Ψαριανού, η Μαρία της Eurovision Junior και η... οικογενειακή υπόθεση - Δείτε βίντεο

Οι νέες προσθήκες στις ομάδες των κριτών του διαγωνισμού τραγουδιού του ΣΚΑΙ μετά και το τέταρτο επεισόδιο των blind auditions

voice
Το τέταρτο επεισόδιο των blind auditions του The Voice of Greece προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής με τους τέσσερις κριτές - Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς και Κωνσταντίνος Αργυρός- να συνεχίζουν την αναζήτηση της επόμενης «καλύτερης» φωνή της Ελλάδας.

Ενας εκ των διαγωνιζόμενων που ενθουσίασε τους κριτές ήταν και ο Μάριος Ψαριανός. Ο γιος του γνωστού τραγουδιστή, Δημήτρη Ψαριανού, ο οποίος τον Νοέμβριο του 2020 έφυγε από τη ζωή, πήγε να δοκιμάσει τις δυνατότητες του στο παιχνίδι.

Ο νεαρός καλλιτέχνης κατά την πρώτη του εμφάνιση στο σόου παραδέχτηκε: «Η σχέση μου με τη μουσική ξεκίνησε πριν γεννηθώ. Ο πατέρας μου ήταν τραγουδιστής και από πολύ μικρός είχα ένα μικρόβιο. Όταν μου έδωσε ο πατέρας μου την κιθάρα συνειδητοποίησα ότι ήθελα να γίνω τραγουδιστής. Η οικογένειά μου στήριξε τις επιλογές μου».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cek2mvs39yxd-sf)


Και οι τέσσερις coaches γύρισαν διεκδικώντας τον Μάριο στις ομάδες τους, ο οποίος πέτυχε μια άψογη εμφάνιση στα bilnd auditons του The Voice.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cek49dojyysp-sf)


Τους κριτές με τις φωνές τους φάνηκε πως... ξετρέλαναν και μια μητέρα με τον γιό της. Οι δυο τους ήρθαν στην Ελλάδα με στόχο να βρεθούν στο «The Voice of Greece» και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους. Η 49χρονη Αμερικανίδα Melissa Williams  που τώρα ζει στην Κύπρο επέλεξε να ερμηνεύσει την επιτυχία της Σερ, «Strong Enough» ενθουσιάζοντας τους τέσσερις coaches που γύρισαν γρήγορα γρήγορα – από το κουπλέ – τις καρέκλες τους!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cek49nsfuhu9-sf)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cek49wr49c7l-sf)


Στη σκηνή ανέβηκε και ο γιος της Melissa, ο 24χρονος Paul, ο οποίος ζει στη Στοκχόλμη της Σουηδίας και τραγούδισε το «Hopelessly devoted to you» της Ολίβια Νιούτον-Τζον. Ωστόσο, μόνο ο Πάνος Μουζουράκης γύρισε και τον πήρε στην ομάδα του.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cek4a2nwy0o1-sf)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cek4a5vp2p9t-sf)


Μια από τις διαγωνιζόμενες που ανάγκασε και τους τέσσερις κριτές να γυρίσουν τις καρέκλες τους ήταν και η Μαρία Θεοδώρου, η οποία είναι 26 ετών και μένει στην Πάτρα. Το 2008, μάλιστα, η νεαρή τραγουδίστρια εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision Junior και στόχος της είναι να βρεθεί και στη σκηνή της Eurovision ενηλίκων.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cek59b5mxqld-sf)


Η κοπέλα ερμήνευσε το κομμάτι “Stop” και έκανε και τους τέσσερις κριτές να γυρίσουν, ωστόσο η Μαρία επέλεξε να βρεθεί στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cek4bysuww5t-sf)


Οι νέες προσθήκες στις ομάδες των κριτών.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cek4hqaiykv5-sf)




Ειδήσεις σήμερα:

Βασίλης Λεβέντης: Δίνει μάχη στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού - «Αρκετά δύσκολα τα πράγματα, κρίσιμες οι επόμενες ημέρες»

Γερμανικές εκλογές: Όλα τα σενάρια για την επόμενη μέρα μετά την εποχή Μέρκελ - Άνοιξαν οι κάλπες

Δείτε βίντεο: Η Άννα Βίσση χορεύει με τον πρίγκιπα Αλβέρτο στο Μονακό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης