Ο Κοκλώνης φέρνει στο Just The 2 Of Us από Τούνη μέχρι Αδαμαντίδη, αλλά και τη Στικούδη σε ρόλο-έκπληξη

Ο Κοκλώνης φέρνει στο Just The 2 Of Us από Τούνη μέχρι Αδαμαντίδη, αλλά και τη Στικούδη σε ρόλο-έκπληξη

Απόψε στις 20.00 η πρεμιέρα στον Alpha με 14 ζευγάρια που θα διαγωνιστούν στα live, με τελικό σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τη στήριξη ενός φιλανθρωπικού σωματείου

just_the_2_of_us_xr
Μήνες τώρα ο παρουσιαστής του Just The 2 Of Us (που φέτος αλλάζει τηλεοπτική στέγη και όπως ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης έγραψε στα social media του, «αλφαδιάζει») υποσχόταν πως στο νέο κύκλο θα δούμε το πιο δυνατό καστ που έχει περάσει ποτέ από τηλεοπτικό σόου.
2

Χθες, καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha, ανακοίνωσε ο ίδιος τα ανατρεπτικά ζευγάρια των διαγωνιζόμενων και αποκάλυψε πως θα τα δούμε… «όλα». Από Ιωάννα Τούνη, μέχρι Ελένη Δήμου, αλλά και Θέμη Αδαμαντίδη έχει το φετινό «μενού», με απρόβλεπτους και ενδιαφέροντες συνδυασμούς ζευγαριών. Πιο συγκεκριμένα, τα 14 ζευγάρια που θα διαγωνιστούν στα λάιβ, με τελικό σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τη στήριξη ενός φιλανθρωπικού σωματείου είναι:

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την Κέλλυ Κελεκίδου, ο Μαρίνος Κόνσολος με την Ελένη Δήμου, η Μάρα Μεϊμαρίδη με τον Σταν, η Σάσα Σταμάτη με τον Θέμη Αδαμαντίδη, ο Δημοσθένης Τζουμάνης που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM με τη Γιώτα Γρίβα, η Ιωάννα Τούνη με τον Νικηφόρο Βυθούλκα, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με τον Χάρη Βαρθακούρη, η Ελένη Βουλγαράκη με τον Κωνσταντίνο Παντελίδη, η Πηγή Δεβετζή με τον Θάνο Πετρέλη, ο Τζέιμς Καφετζής με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Σούπερ Κική με τον Γιώργο Βελισσάρη, η Κατερίνα Λιόλιου με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο Νικόλας Μπάρκουλης με την Εβελίνα Νικόλιζα και ο Κώστας Φραγκολιάς με τη Μαντώ.

Στην κριτική επιτροπή θα ξανασυναντηθούμε με τη γνωστή αγαπημένη παρέα, που «κόβει και ράβει» με ατάκες και πειράγματα, τη Δέσποινα Βανδή, τη Μαρία Μπακοδήμου, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Σταμάτη Φασουλή, ενώ για τον ρόλο της παρουσιάστριας όσων συμβαίνουν στο backstage τα δεδομένα τελευταία στιγμή ανατράπηκαν. Η αρχική σκέψη ήταν να βρίσκεται εκεί σε κάθε λάιβ ένας διαφορετικός guest. Τελικά, όμως, σε αυτό τον κομβικό ρόλο –καθώς εκεί βλέπουμε για πρώτη φορά τις αντιδράσεις των διαγωνιζόμενων για τα σχόλια και τη βαθμολογία των κριτών- θα δούμε την Κατερίνα Στικούδη. Η παρουσιάστρια, που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, θα είναι εκεί στο πρώτο λάιβ και θα λείψει μόνο μερικές εβδομάδες όταν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.
Κλείσιμο
3-_2_
4-_1_

Καλεσμένος στο πρώτο λάιβ θα είναι ένας από τους πιο αγαπημένους λαϊκούς μας τραγουδιστές, «το γούρι μου», όπως τον αποκαλεί ο Νίκος Κοκλώνης, ο Βασίλης Καρράς, που θα ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες του, δίνοντας παλμό και ξεσηκώνοντας τους τηλεθεατές.

Ο Νίκος Κοκλώνης μας έχει συνηθίσει σε διάφορες εκπλήξεις, έτσι είναι βέβαιο πως όλο και κάτι άλλο θα δοκιμάζει που θα αποκαλυφθεί τελευταία στιγμή. Πάντως, ο youtuber Αλέξανδρος Κοψιάλης, μαθαίνοντας για την πρεμιέρα, έχει ήδη βάλει ένα challenge στους followers του: «προκαλεί» τους ακόλουθούς του το σχόλιό του στο τελευταίο ποστ του Κοκλώνη για την πρεμιέρα να πάρει περισσότερα λάικς από το ίδιο το ποστ, για να βρεθεί και εκείνος στις «κερκίδες» του σόου αύριο.

5
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης