Ένα ελληνικό κατάστημα με χειροποίητα καπέλα στα καλύτερα του Amazon - Το λάτρεψε ακόμα και η Σελίν Ντιόν!

Ένα ελληνικό κατάστημα με χειροποίητα καπέλα στα καλύτερα του Amazon - Το λάτρεψε ακόμα και η Σελίν Ντιόν!

Το Agnoulita Hats έχει πάνω από  2.000 «πεντάστερες» κριτικές σε διαδικτυακές πλατφόρμες που αφορούν χειροποίητα αντικείμενα - Δείτε φωτογραφίες

agnoulita
Το καπέλο ακόμα και σήμερα είναι η απόλυτη εμμονή κάθε fashionista. Είναι τάση. Δεν μας προστατεύει μόνο από τον ήλιο, τη βροχή και το κρύο, μας δίνει στυλ από το πρωί ως το βράδυ!

Σε αρκετές χώρες το καπέλο είναι θέμα κουλτούρας. Άνδρες και γυναίκες κυρίως σε Αγγλία, ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία δεν μπορούν να πάνε σε καμία τελετή χωρίς το συγκεκριμένο αξεσουάρ, την ίδια ώρα που στην Ελλάδα πολλοί το θεωρούν παλαιομοδίτικο.

pic8


Τα τελευταία χρόνια το καπέλο φαίνεται να επιστρέφει στη μόδα και στη χώρα μας, ωστόσο είναι σχετικά δύσκολο να βρεις καταστήματα που πουλάνε χειροποίητα καπέλα.

Τα καπελάδικα στην Ελλάδα δεν είναι πολλά και αν εξαιρέσεις τα τουριστικά, τα υπόλοιπα δραστηριοποιούνται μέσω e-shop και κυρίως κάνουν εξαγωγές.

Κλείσιμο
pic7


Μάλιστα ένα από αυτά τα καταστήματα έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να… κλέψει τις καρδιές των Αμερικάνων. Πρόκειται για το Agnoulita Hats της HNC Hatworks που βρίσκεται στη Νίκαια και το οποίο η «purewow.com» - αμερικανική ιστοσελίδα life style και μόδας - το συμπεριλαμβάνει στα 10 καλύτερα καταστήματα χειροποίητων προϊόντων στο Amazon.

pic9


«Η ζωή είναι πολύ μικρή για οτιδήποτε λιγότερο από ένα καπέλο κατά παραγγελία. Η Agnoulita Hats είναι αυτή η οικογενειακή επιχείρηση παλιάς σχολής (85 ετών και τρεις γενιές καπέλων) που πιστεύετε ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε το σύντομο. Στο ατελιέ τους στον Πειραιά, Ελλάδα, δεν υπάρχουν τυποποιημένα σχήματα ή μαζικής παραγωγής υδραυλικές πρέσες καπέλων. Χρησιμοποιούν πρωτότυπα μπλοκ και τις ίδιες τεχνικές για να δημιουργήσουν καπέλα για ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που εκτιμούν την πραγματική ποιότητα και την τέχνη. Η γκάμα τους περιλαμβάνει όλα τα κλασικά καθώς και δημοφιλή στυλ, σε ατελείωτους συνδυασμούς χρωμάτων σε τσόχα μαλλιού, τσόχα από κουνέλι και λαγό, βελούδο και κάστορα», αναφέρει το εισαγωγικό σημείωμα του καταστήματος το οποίο έχει αντιγράψει η purewow.com, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως η επιλογή του συντάκτη αλλά και της Celine Dion είναι το Rabbit Fur Felt Fedora.

selin

.
Εκτός όμως από το Amazon το ελληνικό καπελάδικο πουλάει και στο etsy.com. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα περισσότεροι 2.000 πελάτες έχουν αναγκαστεί να γράψουν εγκωμιαστικά σχόλια στην συγκεκριμένη διαδικτυακή πλατφόρμα που αφορά χειροποίητα αντικείμενα και να…φιλοδωρούν με «πεντάστερες» κριτικές (reviews) τα Agnoulita Hats.

Αρκετοί από τους πελάτες της HNC Hatworks καμαρώνουν για το ελληνικό χειροποίητο καπέλο που φορούν και δεν διστάζουν να το διαφημίσουν στα social media.








Το Agnoulita δεν έχει λατρευτεί μόνο από τους Αμερικανούς. Το ελληνικό καπέλο έχει…ταξιδέψει σε περισσότερες 50 χώρες μεταξύ των οποίων και οι Αγγλία, Κίνα, Ιαπωνία, Ινδία, Νέα Ζηλανδία, Ισπανία αποδεικνύοντας πως τα ελληνικά προϊόντα αρέσουν σε όλο τον κόσμο.

pic4
k7
pic6
k6
pic5
pic3



Ειδήσεις σήμερα:

Όλες οι αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα: Τέλος οι ποινές-«χάδια», μετά τα 18 χρόνια οι αποφυλακίσεις ισοβιτών

Χώρισαν μετά από τρία χρόνια ο Έλον Μάσκ και η Καναδή τραγουδίστρια Grimes

Μάικλ Γουίλιαμς: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του 54χρονου ηθοποιού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης