Τα νούμερα, ο Μαθιός του «Σασμού» και η αναμονή για τις «Μέλισσες»

Τα νούμερα, ο Μαθιός του «Σασμού» και η αναμονή για τις «Μέλισσες»

Εγώ τα είπα, τα έγραψα και δεν θα τα ξαναπώ... Είναι αδύνατον με τόσες εκπομπές και τέτοιο ανταγωνισμό να μην γίνει η τηλεόραση αρένα

lalos
Μόνο στα σχολεία δεν συζητούν την τηλεθέαση των εκπομπών. Για όνομα του Θεού, πια! Αναρωτιέμαι, πόσο λογικό θα ακουγόταν να ανέβαινε κάποιος την Σταδίου και να συζητούσε τις εισπράξεις των καταστημάτων της Πανεπιστημίου! Μα, είναι δυνατόν; Τι πάθαμε όλοι φέτος; Αυτά είναι εργαλεία που αφορούν τα στελέχη τους ανθρώπους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και βέβαια λαμβάνονται υπόψιν σε συνάρτηση πάντα με τα εμπορικά έσοδα μιας εκπομπής. Δεν μπορεί να πηγαίνεις για τυρόπιτα και να σχολιάζεις τα νούμερα της βραδινής σειράς. Μακάρι, να συνέλθουμε και δεν απευθύνομαι μόνο στην τηλεόραση.

Ο καλός συνάδελφος Γρηγόρης Μπάκας είναι «δημοσιογραφικό μαμούνι» με καλές προθέσεις, όπως αποδεικνύεται. Στην ίδια εκπομπή, στο «Πρωινό», ο Τάσος Τεργιάκης έχει δημοσιογραφικά αντανακλαστικά που δεν χρειάζονται επισήμανση, είναι γνωστά. Ενημερώνει και ενημερώνεται, είναι διαβασμένος και από τα πιο απλά και «καθαρά» παιδιά στην τηλεόραση. Το βεβαιώνω και προσωπικά και με αέρα Αιγίνης…

sasmos


Στον «Σασμό» πάλι, ο Μαθιός, δηλαδή ο Δημήτρης Λάλος βρίσκεται αντιμέτωπος με κύματα θαυμασμού. Επιτέλους, εισπράττει θαυμασμό όχι μόνο ένας άνδρας, ο οποίος είναι γοητευτικός για κάποιες κυρίες που παρακολουθούν, αλλά ένας ταλαντούχος άνθρωπος που δεν βρίσκεται στην τηλεόραση με χαζοατάκες, ως πρωταγωνιστής σε έριδες ή σε ξεκατινιάσματα.

Ας περιμένουμε την Δευτέρα, να γίνει η πρεμιέρα των «Αγριων Μελισσών» για να καταλήξουμε σε κάποια πρώτα συμπεράσματα για το prime time. Είναι μία σειρά η οποία έχει το κοινό της και η οποία εδώ και δύο χρόνια σπάει τα κοντέρ και ανοίγει δρόμους. Μην βιαζόμαστε για το πόρισμα.

Κλείσιμο
harala


Βασίλη Χαραλαμπόπουλε, δεν είσαι μόνο σπουδαίος άνθρωπος. Είσαι και σπουδαίος ηθοποιός. Και κάθε φορά που έχουμε την ευκαιρία να σε βλέπουμε νιώθουμε πολύ τυχεροί. Και τώρα με το «Καρτ Ποστάλ» το ίδιο νιώσαμε, Βασίλη μας.

Μία ακόμη γυναικοκτονία σημειώθηκε στην Ρόδο. Η ενδέκατη. Ισως λοιπόν, εμείς οι γυναίκες που βρισκόμαστε στο γυαλί, σε οποιαδήποτε εκπομπή, να δοκιμάζαμε να περάσουμε τα σωστά μηνύματα σε κορίτσια και αγόρια… Χρήσιμο, ωφέλιμο και αξιοπρεπές θαρρώ.

Αποχαιρετώ με κουίζ. Εκείνος είναι φιλόδοξος πολύ. Ο άλλος είναι καταξιωμένος και τελευταία τον στηρίζει. Γιατί δεν ξέρει ότι ονειρεύεται να του «φάει» την θέση, όπως διαδίδει. Ποιος είναι ο θύτης και ποιος το θύμα;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης