Φιλαρέτη Κομνηνού: «Είναι μεγάλη εμπειρία να με σκηνοθετεί ο γιος μου»

Φιλαρέτη Κομνηνού: «Είναι μεγάλη εμπειρία να με σκηνοθετεί ο γιος μου»

Η ταλαντούχα ηθοποιός μιλάει για τη συνεργασία της με τον γιο της, Γιώργο Παπαγεωργίου,  και την επιθυμία της να γίνει γιαγιά

komninou
Αυτή την περίδο μαμά και γιος έχουν  και σχέση συνάδελφων, καθώς και οι δύο συμμετέχουν στην παράσταση «Αρίστος», η οποία έχει κεντρικό θέμα τη ζωή του Αριστείδη Παγκρατίδη. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου βρίσκεται στο τιμόνι της σκηνοθεσίας, ενώ η Φιλαρέτη Κομνηνού υποδύεται έναν βασικό ήρωα του έργου.

«Η ιστορία του Αριστείδη Παγκρατίδη είχε γίνει έμμονη ιδέα στον γιο μου, γιατί είναι μία ιστορία που είχε στοιχειώσει την πόλη μας», εξήγησε η καλλιτέχνης, μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star» σήμερα (Τετάρτη, 22/9/2021) το πρωί.

Έπειτα, τόνισε: «Υπάρχει χαρά σε όλους τους ανθρώπους του θεάτρου. Επιτέλους συναντιόμαστε. Αρκετά κράτησε αυτή η εποχή της απόστασης. Πότε θα βγάλουμε και αυτές τις μάσκες;». 

Αναφορικά με το πώς βιώνει την επαγγελματική σχέση που έχει αναπτύξει με τον γιο της, ο οποίος ασχολείται με την υποκριτική, την σκηνοθεσία και το τραγούδι, υποστήριξε: «Είναι μεγάλη εμπειρία να με σκηνοθετεί ο γιος μου. Νομίζω, όμως, πως την ώρα της δουλειάς είμαστε επαγγελματίες και οι δύο. Είναι αυστηρός, αλλά έχει ένα πολύ καλό μάτι και ξέρει τι θέλει. Οφείλω, ως επαγγελματίας, να υπακούω σε αυτό που μου ζητάει ο γιος-σκηνοθέτης».

Παράλληλα, σχετικά με τον πρόσφατο γάμο του γιου της, Γιώργου Παπαγεωργίου, με την 29χρονη ηθοποιό Δανάη Μιχαλάκη, σημείωσε: «Μέσα στο καλοκαίρι είχαμε χαρές και γάμους».

Τέλος, εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει γιαγιά: «Θα ήθελα ένα εγγονάκι. Καλώς να έρθει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceg89jxonnih-st)
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Χρηματιστήριο Αθηνών: Με οριακή πτώση το άνοιγμα

Τσακαλώτος: Εν μέσω πανδημίας δεν είναι προτεραιότητα οι εκλογές

Κορωνοϊός: Στη Θεσσαλονίκη τα δύο πρώτα σχολικά τμήματα σε αναστολή λόγω κρουσμάτων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης