Κατερίνα Καινούργιου - Ιωάννα Μαλέσκου: Πόλεμος ανάμεσα στις δύο ξανθιές της πρωινής ζώνης - Δείτε βίντεο με τα «καρφιά» τους on air

Κατερίνα Καινούργιου - Ιωάννα Μαλέσκου: Πόλεμος ανάμεσα στις δύο ξανθιές της πρωινής ζώνης - Δείτε βίντεο με τα «καρφιά» τους on air

«Μαλλιοτράβηγμα» ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες με αφορμή πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τη «Σούπερ Κατερίνα»  και αφορούσαν πιθανή μετακίνηση του Love it της Μαλέσκου στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

maleskou_kainouriou_xr_2
Μία νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και την Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή τις αναφορές  της δεύτερης στον αέρα της εκπομπής της αναφορικά με την «πιθανή μετακόμιση» του Love It.

Όλα ξεκίνησαν όταν στην εκπομπή Super Κατερίνα  συζητήθηκε δημοσίευμα, που ήθελε την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου να μετακινείται στην ζώνη του Σαββατοκύριακου και την θέση της να παίρνει η εκπομπή των Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cega8wsi4vw1-st)


Η Ιωάννα Μαλέσκου και οι συνεργάτες της απάντησαν στα όσα ειπώθηκαν  στην  «απέναντι» εκπομπή. Συγκεκριμένα, την είδηση μετέφερε στην παρουσιάστρια, ο συνεργάτης της, Κωνσταντίνος Αρτσίτας.

Τότε, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε: «Δεν πρόλαβα να το δω, μήπως έχουμε μπερδευτεί; Είναι πολύ άσχημο αυτό που μου λέτε, μου κάνει εντύπωση. Με την Κατερίνα Καινούργιου έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Θα το δω το απόσπασμα, αλλά ξεκίνησαν τα τηλέφωνα. Λες να πουλάω τόσο; Μήπως δεν υπάρχουν άλλες ειδήσεις; Το να μιλάς για μια εκπομπή και μια παρουσιάστρια που είναι απέναντι, είναι κακό. Και σε άλλη ζώνη να ήταν, είναι και πάλι κακό. Μάλλον δεν έχουν άλλα θέματα. Κάπου να υπάρχουν όρια κι ένας σεβασμός στοιχειώδης, γιατί από την δική μας πλευρά, υπάρχει σίγουρα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cegb0vut7hnl-st)

Κλείσιμο
Στην συνέχεια, η παρουσιάστρια έδωσε στο κοινό να καταλάβει πως η αφορμή για το όλο θέμα μεταξύ τους είναι η τηλεθέαση. Να σημειωθεί ότι η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε πρώτη σήμερα στον πίνακα τηλεθέασης με το «Σούπερ Κατερίνα» στον Alpha να σημειώνει 15,9%, ενώ η Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ έμεινε στο 6,9%.

«Αν μια εκπομπή έχει σκαμπανεβάσματα στα νούμερα θα είναι βορά σχψολίων και θα γίνεται αυτός ο χορός με την κακή έννοια πάνω σε άλλους ανθρώπους; Ας μην γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα. Ένας στοιχειώδης σεβασμός για ανθρώπους, που έχουν περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα και πολλά μονοπάτια μέχρι να φτάσουν να ισορροπήσουν και να φτάσουν όπου επιθυμούν. Κάπου όμως, να σεβόμαστε. Εξεπλάγην δυσάρεστα, κυρίως από την Κατερίνα, γιατί δεν ξεχνάω, ούτε το καλό, ούτε το κακό. Αφετέρου, νιώθω ότι είναι ανθρωποφαγία, μια δουλίτσα κάνουμε, το τι είναι ποιοτικό και τι αρεστό, θα το κρίνει ο κόσμος όχι τα νούμερα», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, την ώρα που συνεργάτης της παρομοίασε την Κατερίνα Καινούργιου με την Ελένη Μενεγάκη, με την ατάκα: «Μία παρουσιάστρια πρώτης γραμμής, π.χ.: η Ελένη Μενεγάκη, δεν θα το έκανε ποτέ», η Ιωάννα Μαλέσκου έριξε τα καρφιά της αναφέροντας: «Μου συγκρίνεις τώρα την Μενεγάκη με την Καινούργιου;».

Την ώρα όμως, που η Μαλέσκου έκανε αυτά τα «αιχμηρά» σχόλια, η Κατερίνα Καινούργιου ήδη απαντούσε στην παρουσιάστρια. Όπως εξήγησε, η παρεξήγηση έγινε χωρίς λόγο, αφού η ίδια απλώς μετέφερε το ρεπορτάζ και δεν ήταν καν σίγουρη για την εγκυρότητά του.


Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Μου στέλνει ο αδερφός μου και με ρωτάει τι είπαμε για την Μαλέσκου. Ότι έχει βγει και μιλάει πολύ άσχημα για εμένα και δίνει συμβουλές. Δεν ξέρω τι έχει και αν παρακολούθησε την εκπομπή. Εμείς μεταφέραμε ένα ρεπορτάζ και είπαμε πως ευχόμαστε να μην ισχύει και να της δώσουν κι άλλο χρόνο. Είχαμε την διάψευση του ΣΚΑΪ, που την μετέφερε στον αέρα ο Χάρης, δεν ξέρω τι της μετέφεραν».

Στην συνέχεια όμως, δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει τις δηλώσεις της Μαλέσκου που αναφέρονται στην «ασέβεια» της ίδιας. «Το να βγαίνει τώρα και να μιλάει για ασέβεια... Για να μου στέλνει ο αδερφός μου μήνυμα... Μιλάει για μικροπρέπεια για εμένα. Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δεν δημιουργώ κόντρες. Και καλό θα είναι να δεις το απόσπασμα και μετά να μιλήσεις. Κι αν αυτοί που σε συμβουλεύουν, το κάνουν έτσι, είναι κι αυτοί που αργότερα θα σου πουν "Ιωάννα, λυπόμαστε". Επειδή τα έχω βιώσει αυτά, στα λέω από προσωπική εμπειρία, για την δική σου προστασία και δεν το συνεχίζω», έκλεισε η Κατερίνα Καινούργιου.




Δείτε βίντεο: Κατερίνα Καινούργιου - Ιωάννα Μαλέσκου: Πόλεμος ανάμεσα στις δύο ξανθιές της πρωινής ζώνης
Κατερίνα Καινούργιου - Ιωάννα Μαλέσκου: Πόλεμος ανάμεσα στις δύο ξανθιές της πρωινής ζώνης


Ειδήσεις σήμερα:

Προαιρετικά και όχι υποχρεωτικά rapid test ζητούν οι οδοντίατροι

Γκάμπι Πετίτο: Tο θρίλερ της Καρολάιν επαναλαμβάνεται... στις ΗΠΑ και απασχολεί τους πάντες

Κορωνοϊός: Στη Θεσσαλονίκη τα δύο πρώτα σχολικά τμήματα σε αναστολή λόγω κρουσμάτων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης