Η Χριστίνα Σάλτη και ο Tasos Xiarcho γίνονται εθελοντές για τα αδέσποτα της Save A Greek Stray

Η Χριστίνα Σάλτη και ο Tasos Xiarcho γίνονται εθελοντές για τα αδέσποτα της Save A Greek Stray

Στα πλαίσια της δράσης Celebrity Dog Workers by PURINA®

Celebrity Dog Workers by PURINA®️ - Χριστίνα & Τάσος - Ep. 5
Η Save A Greek Stray (SGS) κάνει ακόμα μία σπουδαία δράση με στόχο τη φροντίδα των αδέσποτων σκύλων, την ευαισθητοποίηση του κοινού και την προώθηση του εθελοντισμού, μέσα από μία σειρά videos με πρωταγωνιστές - έκπληξη. Στο νέο επεισόδιο «μονομαχούν» δύο επιτυχημένοι artists, η Χριστίνα Σάλτη και ο Tasos Xiarcho, που έχουν εκφράσει και δημόσια την αγάπη τους για τους σκύλους.

Η δράση Celebrity Dog Workers by PURINA® «ξετυλίγεται» μέσα από μία σειρά αυτοτελών επεισοδίων, που «ανεβαίνουν» στo κανάλι της Panik Records και στο κανάλι της Save A Greek Stray στο YouTube, με παρουσιάστρια την Konnie Metaxa και με τη συμμετοχή προσώπων από τον ευρύτερο χώρο της showbiz. Στο πλαίσιο αυτό, οι celebrities επισκέπτονται τον όμορφο χώρο του καταφυγίου της Save A Greek Stray στον Ωρωπό, όπου αδέσποτα σκυλάκια περιθάλπονται, φροντίζονται και προωθούνται προς υιοθεσία και, μέσα από ευφάνταστα challenges, μαθαίνουν τις δουλειές που κάνουν καθημερινά οι εθελοντές της φιλοζωϊκής οργάνωσης.

Celebrity Dog Workers by PURINA®️ - Χριστίνα & Τάσος - Ep. 5


Η Χριστίνα Σάλτη, η ταλαντούχα τραγουδίστρια που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τα singles και τις εμφανίσεις της και ο Tasos Xiarcho, που έχει κλέψει τις εντυπώσεις ως χορογράφος, χορευτής και τραγουδιστής, έφεραν εις πέρας τα challenges, βάζοντας με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο το δικό τους λιθαράκι στο έργο της Save A Greek Stray, στέλνοντας το μήνυμα του να υιοθετούμε αδέσποτα αντί να αγοράζουμε και να συμμετέχουμε εθελοντικά στις σπουδαίες ενέργειές της για τα αδέσποτα.

unnamed_3
Κλείσιμο

Στο πρώτο επεισόδιο του Celebrity Dog Workers by PURINA® πρωταγωνίστησαν η Ελένη Φουρέιρα με τον Πέτρο Τσαπαρδώνη, ακολούθησαν η Κατερίνα Ζαρίφη με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Josephine με τον Αναστάσιο Ράμμο και η Έλενα Τσαγκρινού με τον Mike, ενώ νέα επεισόδια με αγαπημένους πρωταγωνιστές θα αποκαλυφθούν τις επόμενες εβδομάδες.





Ειδήσεις σήμερα:

Βάρκιζα: Σε κατάσταση σοκ το κοριτσάκι που «ξέχασαν» μόνο του μέσα σε σχολικό λεωφορείο για 4 ώρες

Γκάμπι Πετίτο: Tο θρίλερ της Καρολάιν επαναλαμβάνεται... στις ΗΠΑ και απασχολεί τους πάντες

Κορωνοϊός: Βόρεια Ελλάδα και σχολεία έχουν σημάνει συναγερμό σε κυβέρνηση και ειδικούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης