GNTM 4: H Μυτιληνιά καλλονή που «τρέλανε» τον Σκουλό

GNTM 4: H Μυτιληνιά καλλονή που «τρέλανε» τον Σκουλό

Aφού το μοντέλο πήρε τέσσερα «Ναι», ο Δημήτρης Σκουλός την αποχαιρέτησε με έναν στίχο στη διάλεκτο της Μυτιλήνης

mutilini
Οι οντισιόν του GNTM 4 συνεχίζονται και οι κριτές του ριάλιτι μόδας γνωρίζουν νέους και νέες που φιλοδοξούν να πάρουν μια θέση στο σπίτι του σόου.

Η 19χρονη Μαρία Κουμαρά από τη Μυτιλήνη κέντρισε το ενδιαφέρον δύο περσινών παικτών, του Ανδρέα και του Έντουαρντ, πριν ακόμη σταθεί μπροστά στους τέσσερις κριτές. Τα δύο μοντέλα που ξεχώρισαν στο GNTM 3 την πλησίασαν και τις έδωσαν συμβουλές, ώστε να κερδίσει το εισιτήριο για τα Bootcamp.


Ο Ανδρέας μάλιστα ζήτησε από τον Γιώργο Καράβα να τους βοηθήσει να «ξεκλειδώσουν» τη 19χρονη κοπέλα, πριν ακόμη τεθεί στην κρίση των κριτών του GNTM 4. Φαίνεται όμως πως η καταγωγή, αλλά και το ιδιαίτερο πρόσωπο της Μαρίας αρκούσαν.

Κλείσιμο
Το κορίτσι από τη Μυτιλήνη δεν πέρασε απαρατήρητο από τους κριτές, που ωστόσο σημείωσαν πως έχει αδυναμία στο Caltwalk. Μάλιστα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου παρέδωσε και δωρεάν μαθήματα μόντελινγκ, δείχνοντας στη 19χρονη πώς να βελτιώσει το περπάτημά της.

Ωστόσο, εκείνος που έδειξε να εντυπωσιάζεται από το πρόσωπο της Μαρίας ήταν ο φωτογράφος της κριτικής επιτροπής του GNTM 4, Δημήτρης Σκουλός. Ο ίδιος παρατήρησε πως η Μαρία, παρότι Μυτιληνιά, δεν έχει προφορά που να παραπέμπει στο νησί, με τη 19χρονη να απαντά πως «κρατιέται».

Σε κάθε περίπτωση, αφού το μοντέλο πήρε τέσσερα «Ναι», ο Δημήτρης Σκουλός την αποχαιρέτησε με έναν στίχο στη διάλεκτο του νησιού. «Μωρέλι μ’ τα ματέλια σ’ αραμπαδέλια τσλουν» (που σημαίνει «μωρό μου τα μάτια σου κινούν αραμπάδες/άμαξες), της είπε, παραθέτοντας ένα παραδοσιακό τραγούδι από τη Μυτιλήνη.

ΜΟΥΡΕΛΙΜ ΤΑ ΜΑΤΕΛΙΑΣ   Στίχοι   Μουσική   Ερμηνεία   Θαλασσέλης Αντώνης


Ειδήσεις σήμερα:

Σταθερό το ιικό φορτίο στα λύματα Αττικής και Θεσσαλονίκης

Στον οδοντίατρο χωρίς τεστ οι εμβολιασμένοι - Με rapid οι ανεμβολίαστοι

Παρουσιαστής του Fox λέει ότι το εμβόλιο στοχεύει στους άνδρες με... «υψηλή τεστοστερόνη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης