Μέγκι Ντρίο: «Το μόνο που μπορεί να κάνει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι να ρίξει την τηλεθέαση»

Μέγκι Ντρίο: «Το μόνο που μπορεί να κάνει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι να ρίξει την τηλεθέαση»

Η πρώην παίκτρια του GNTM «δεν χαρίζεται» σε κανέναν - Τα σχόλια για το νέο μέλος της κριτικής επιτροπής και οι αιχμές για τις πρώην συμπαίκτριές της

megki
Τα πυρά της προς πάσα κατεύθυνση έριξε για άλλη μία φορά η Μέγκι Ντρίο και φυσικά, στο επίκεντρο της επίθεσης της ήταν ο διαγωνισμός μόδας, GNTM.

Όπως ανέφερε η πρώην παίκτρια του διαγωνισμού, Μέγκι Ντρίο στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έχει κουραστεί να βλέπει GNTM, καθώς όλη την ώρα παρουσιάζει λυπητερές ιστορίες ανθρώπων.

«Στο GNTM βλέπω μόνο ιστορίες πονεμένων ανθρώπων, που παίρνουν wild card και τη λύπηση του Άγγελου Μπράτη. Το κορίτσι με τα κοντά μαλλιά, που πέρασε ο Μπράτης με την wild card δεν έχει μέλλον στη μόδα», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cefdwlfx13ox-st)

Σχετικά με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η Μέγκι Ντρίο έχει εκφράσει την γνώμη της από το πρώτο κιόλας επεισόδιο και όπως όλα δείχνουν, είναι ακλόνητη. «Το μόνο που μπορεί να κάνει η Ισμήνη είναι να ρίξει την τηλεθέαση. Ζητάει από τους υποψήφιους ενέργεια και ζωντάνια, κάτι το οποίο η ίδια δεν έχει. Σε ποιο ουράνιο και τόξο θα πήγαινε καλά το GNTM 4 χωρίς την Βίκυ Καγιά;», δήλωσε.

Τέλος, το μοντέλο μίλησε για τις πρώην συμπαίκτριές της, Ρασέλ και Παρασκευή Κερασιώτη. «Η Ρασέλ ήταν φίλη μου, την στήριξα και βγαίνει τώρα και λερώνει το όνομά μου. Έχει κάνει έστω τα μισά από αυτά που έχω κάνει εγώ στην μόδα; Δεν έχω μετανιώσει για όσα είπα για την Παρασκευή. Σε κάθε δήλωσή μου τρώω κράξιμο. Δεν έκρινα την δουλειά του σερβιτόρου, είναι λάθος αυτό που ακούστηκε. Η Άννα και η Γαρυφαλλιά με έκραξαν μπας και ακουστεί το όνομά τους».





Ειδήσεις σήμερα:

Παρασκευή Κερασιώτη: «Δεν περίμεναν ότι μία τσιγγάνα θα κατάφερνε να γίνει μοντέλο»

Πωλείται έναντι 2,4 εκατ. ευρώ το ξενοδοχείο του Γιάννη Πουλόπουλου στην Άνοιξη

Πάτρα: Ο εξάχρονος Φώτης κέρδισε το στοίχημα της ζωής - Μειώθηκε η καταστολή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης